Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 5078 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Service 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

TAY van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
The room is relatively small.
central location, near MTR.
Centrally located next to temple street. Mido Cafe just at the back of this hotel. MTR is about 300 to 400m away.
Beoordeeld 18 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Li van Singapore
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in mei 2014
Comfortable and pleasant stay
Centrally located, clean and wifi provided
Beoordeeld 17 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jesson van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
a convenient place to shop and massage
location, clean, efficent
Nice place for short trip
Beoordeeld 17 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Unpleasant
Near to temple street
The room was dirty and old. It seemed like they did not change the bed sheet at all as we could find hair on the bed and pillows. We had to sleep with the towels on the pillow as it was too dirty that we do not dare to rest our heads on it. Staff was rather unfriendly and unprofessional. Overall not a pleasant stay.
Beoordeeld 17 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Luis van Canada
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 6 nachten in juni 2014
It's not a 5 star hotel but worth every penny
*Easily accessible to transportation *service speaks English *restaurants around
It was good. Not like it was a five star hotel, but for the price I paid it was worth every penny
Beoordeeld 16 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Quynh van Vietnam
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in juni 2014
Good location, unfriendly staffs
Good location
not come back.
Beoordeeld 16 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jutharat van Thailand
Groep
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juni 2014
Location near shopping center
Good service
Beoordeeld 15 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ai van Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 6 nachten in november 2013
Near to the night market, very convenience
Clean, friendly & Convenience
Comfortable stay and worth for money
Beoordeeld 15 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chai van Maleisië
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
value for money hotel along nathan road
convenient, safe, quiet
This hotel is considered as value for money hotel in Hongkong. If you are a budget traveller, you should take Airport bus to this hotel which costs much less than MTR or Taxi. It takes about 15 minutes on foot to nearest MTR station but less than 5 minute to the nearest bus stop. It is located at Mongkok and Yau Ma Tei area where you can find lotsa local delicacies, famous eateries and shopping places.
Beoordeeld 15 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leah van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2013
Over,all, stay was pleasant.
Near shopping area, good restaurants nearby and friendly staff.
Hotel was nice and comfy. Staff was friendly. Rooms were small and dark though.
Beoordeeld 15 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: