Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 5079 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Huong van Maleisië
Groep
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Center of city, convenient to everywhere
Didn't expect much on Hong Kong hotels. Overall acceptable. Good location. The bonus point is the hotel provide mobile phone with data, with free calls which ease our trip so much more.
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

moshir van China
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
I got an upgrade from the hotel that was a really nice surprise...the room was clean and nice to sta
I got an upgrade from the hotel that was a really nice surprise...the room was clean and nice to stay in and the location is perfect
Beoordeeld 15 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ivy van Singapore
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Lots of eateries nearby.
Very good location, will stay again.
Beoordeeld 15 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shirley van Singapore
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Enjoy my stay there. Staff are helpful.
Thanks to Karena & another female staff J on evening duty when I was staying there. J was helpful in providing info about transportation to Macau & other sightseeing areas. Thanks to the housekeeper who cleans my room 1703 daily. Will stay again.
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Perfecto van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Accessible hotel
Suggestion: For the hotel rate, they should at least offer complimentary drinking water and complimentary breakfast:-)
Beoordeeld 12 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joseph van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Good location
good location. reasonable prize.
Beoordeeld 11 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

daniel van Indonesië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
cockroaches inside room
good room n location. but theres roach in my room. so cant sleep well. worried theres other roach
Beoordeeld 11 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thien van Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Strategy location
Yau Ma Tei MTR exit C turn right and walk straight until you see a basketball court on your left and turn right and walk straight again until you see the hotel.
Beoordeeld 11 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

angela van Indonesië
Groep
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Cheap and clean
Compact but clean hotel room. Room size doesnt matter as we only need to sleep in it. My only complain is the bed, they need to change already. I can feel the spring touch my bones. And it doesnt hurt to provide water bottle like any other hotel. Besides these 2 point. Anything else is okay. Will stay here again.
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

paul van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef één nacht in december 2015
Simple nice hotel
Good location near to shopping and food..but can be a little expensive
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: