Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 5078 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Michelle van Maleisië
Groepen
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Convenient
Walking distance to mrt station , near nu Ren Jie , Miao Jie , can buy a lot of things along the road side ...
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ying van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
OK Place
The staffs are just satisfactory. The bed cover is not clean so we removed that. The rest is OK. Overall is above average for this range of price.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHEE van Maleisië
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Worth for Money
Not far from the MRT station, indeed located just next to Temple Street which is suitable for tourist who like to hang around besides shopping complex
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jungeun van Zuid-Korea
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Not bad not good
Good that it is close to subway
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ibon van Spanje
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good location and price
Taking into account the hotel offers and prices in Hong Kong this has been one of the best options I have tried so far. Well located (Yau Ma Tei MTR station 2min walk), lots of restaurants nearby and kind staff.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Benjamin van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good location, near to MRT but room extremely basic. Room and bathroom are small.
Good location, 8 min walk to Yau Ma Tei MRT. Lobby, room and bathroom are small and not very clean.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wan van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Close to eatery
Our room toilet was smelly. Called the reception and they send someone immediately to look at it. However, problem not fix and don't have other room to exchange.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Po van Taiwan
Groepen
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Goog
Good
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

DAMLA van Turkije
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Clean and nice room and location is good
Clean and nice room and location is very good to walk around every place. I recommend.
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Raymond van Singapore
Groepen
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Good value and location
Good location near temple street and 5 min walk to mtr. Mobile phone provided was very useful.
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: