2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Jean van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 7 nachten in juli 2014
perfect
location, location, location
This is our 3rd time staying at cityview. Always happy yo return. The hotel is ideally located near a lot of things. Mtr station is 30 seconds away, convenient store across the road. Massage place, shops, restaurants are all within 2 min walk. Gym is a good size with enough equipment and a dance room. Size of room is large compared to other Hong Kong apartments or hotels.
Beoordeeld 20 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cindy van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2014
Thumbs up for Cleanliness n Superb Location
Cleanliness, location n gd Staff Svs
Was given a free upgrade. Staffs were friendly n helpful. Convenient location and gd accessibility to amentities n food. Only issue was with the water flow in the toliet which could be a off-case incident.
Beoordeeld 20 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yuk van Maleisië
Individuele reizigers
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Very good, staff pleasant...
Staff pleasant, room clean & 3 mins from You Ma dei MTR
Very good, location near MTR station, will stay this hotel again~
Beoordeeld 19 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Professional and helpful staff
services, cleanliness, location
Beoordeeld 19 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sze van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Good Location as subway is less than 5 min.
Good Location as subway is less than 5 min. Near Ladies Market and there is convenient shop nearby
Good Location as subway is less than 5 min. Near Ladies Market and there is convenient shop nearby
Beoordeeld 19 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

william van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Nice, clean , upscale.
Clean, modern, right by subway
Nice stay. Right at the. Subway and Nathan Road. Nathan Road is full of restaurants, stores, etc. Nice hotel. My only complaint is the staff at front desk is very busy without much time to answer questions. However I would stay there again and overall it was very positive.
Beoordeeld 18 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

takuro van Japan
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in september 2014
good hotel in HK
clean,better service,closest to Yau Ma Tei station good security
I have visited this hotel few times and always nice I want to stay more night If I can
Beoordeeld 17 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wendy van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Good
Good accessibility to MTR, Good location
Stay was not too bad. I've booked 2 premier rooms thinking that they should be in the new wing, however was rather disappointed that we were given the old wing. Bed was a bit hard and quite squeezy for an adult and a child. Location was good though. Lots of shopping within reach and MTR within short walking distance!
Beoordeeld 16 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wendy van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Good location
Near Yau Ma Tei MTR, Friendly Staff, Good location
Good stay. Premier Suite was big but beds were a bit hard.
Beoordeeld 16 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wong van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
Stayed twice , pleasant hotel
Rooms , staff
Stayed twice in this hotel , near shopping street , breakfast in hotel is ok , helpful staff
Beoordeeld 16 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: