2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Bee van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Super convenient
good location, friendly staff, spacious room
approx. 10mins walk to shopping area n night market. n mtr is abt 3mins walk away. there is also shuttle bus service frm airport express (kowloon station).
Beoordeeld 09 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Trevor van Singapore
Groep
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Good.
Location, Service & cleanliness.
Beoordeeld 08 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ming van Singapore
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Great shopping and sighting
Near to public transport, good food and clean room
Beoordeeld 08 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

XINYI van Singapore
Groep
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
spacious room
location, big room, beside mtr
room was clean and big considering most hotels in hongkong has small room. great location, mtr is just less than 5mins walk away.
Beoordeeld 05 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

XINYI van Singapore
Groep
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
good location
location, big room, clean
room was clean and big considering most hotels in hongkong has small room. great location, mtr is just less than 5mins walk away.
Beoordeeld 05 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ching van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in september 2014
Friendly Staff
staff friendly
The conceige were very helpful Location is good and convenient
Beoordeeld 05 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lhora van Filipijnen
Groep
Ik verbleef 3 nachten in januari 2014
Pleasant stay
LOCATION! 2 minute walk to the MTR station
Noisy due to paper thin walls but very cozy
Beoordeeld 05 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lynne van Australië
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Great stay in Hong Kong
Staff, Cleanliness and position
Beoordeeld 04 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jessica van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Convenient!
Good location, fast service and value
The room is small but it should be no problem for Asian :) Very near to MTR station and shops/restaurants.
Beoordeeld 04 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wai van Singapore
Individuele reiziger
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
good location,room clean,big room ,worth of money.
good location,near shopping ,near night market,near mtr about 1 min to mtr,many reaturant around the hotel,.
Beoordeeld 03 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: