2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5236 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Annabel van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
Well recommended
Location, location, location
Overall, very happy with our stay. Location is excellent. Check-in staff very efficient. Room a bit dated but very clean with excellent water pressure for shower. Husband thought some staff are not as friendly.
Beoordeeld 25 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Julian van Singapore
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
Very small rooms
Location and a good chinese restuarant
This gonna be one of the hotel with the smallest room for the price you are paying for. Smaller than those I stayed in Tokyo with the same price range. Not for those with claustrophobia. The good thing is that the airport bus stops right at its lobby.
Beoordeeld 24 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Harold van Verenigde Staten
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juli 2014
Nice hotel for the money in Kowloon
staff, location, and in the center of Chaweng
Beoordeeld 24 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PHEY van Maleisië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Good Location
Good Location, Clean and convenient to shopping
Beoordeeld 23 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Angela van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
Comfortable and close proximity to MTR station
Comfortable room, close to MTR station, clean
Beoordeeld 22 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leow van Singapore
Individuele reizigers
Ik verbleef 5 nachten in juli 2014
Excellent
Clean, near to train station, 7,11 right below hotel
Excellent! Will definitely come back! Staffs are really friendly and helpful
Beoordeeld 21 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Celine van Singapore
Groepen
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
Comfy and Convenient
Clean, Decent-size, Centrally located
Beoordeeld 21 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Leung van China
Individuele reizigers
Ik verbleef 5 nachten in juli 2014
Good location but bathroom is bad
Located at the center of transportation, nothing else to recommend
Location is good yet the bathroom is bad. The water supply is weak and the bath is too narrow to stand comfortable and safe.
Beoordeeld 20 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yew van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in juli 2014
Comfortable stay. Value for money.
Just above YMT MTR, convenient. Close to shopping district. Due to it's location, it's rather safe to go back during late night.
Beoordeeld 19 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jessie van Singapore
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Great location
Location, Price, Free Wifi
Location of hotel is excellent. Close to major shopping streets. All walkable distance. 3 min walk to nearest MTR Station; Yau Ma Tei
Beoordeeld 18 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: