2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Sau van Singapore
Groepen
Familie (1 Tweepersoonsbed + 2 eenpersoonsbedden)
Ik verbleef 5 nachten in juni 2016
Safe Stay
Great and safe stay because of security staff at hotel front. Great Service!
Beoordeeld 26 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sau van Singapore
Groepen
Economy
Ik verbleef 5 nachten in juni 2016
Wonderful Stay
Good and prompt service. Elderly friendly too.
Beoordeeld 26 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Celine van Singapore
Groepen
Economy
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Convenient
Great location, clean room and great service
Beoordeeld 26 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

See van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Economy Plus
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Breakfast
Increase the food variety & quantity for breakfast
Beoordeeld 26 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Supakchalaporn van Thailand
Groepen
Familie (1 Tweepersoonsbed + 2 eenpersoonsbedden)
Ik verbleef één nacht in juni 2016
convenien
Near bus stop A21. Nice room. Free WiFi and mobile phone for oversea call.
Beoordeeld 25 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CORINA van Singapore
(Echt)paren
Economy
Ik verbleef 7 nachten in juni 2016
Unhappy with the service at the concierge counter
I was disappointed with the attitude at the concierge counter. The direction given by the guy who looked like a senior member was unfriendly and made me feel discriminated.
Beoordeeld 25 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Li van Singapore
Individuele reizigers
Economy
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Room are old but location is convenient
Staff is friendly and efficient. Room is old and aircon is noisy. Location is good, near to MTR station.
Beoordeeld 24 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Geraldine van Singapore
Individuele reizigers
Economy
Ik verbleef één nacht in juni 2016
.
.
Beoordeeld 23 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Law van Singapore
(Echt)paren
Economy Plus
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
Have a wonderful stay
It is a wonderful experience. If i were to visit Hongkong again, i will definitely choose Cityview.
Beoordeeld 22 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sin van Singapore
(Echt)paren
Economy
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Good sized rooms for Hong Kong
Great location, great rates with good sized rooms. Beds are very hard though, and rooms are not sound proof from going ons in the corridor.
Beoordeeld 22 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: