2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Shawn van Singapore
(Echt)paren
Economy
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Good Location, Free 3G Phone
Good Location, Free 3G Phone
Beoordeeld 18 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Choon van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Economy Plus
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
Toilet door faulty
Unable to lock but i never bother to report as only family travelling
Beoordeeld 18 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Khaw van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Consider good location with Handy phone for Premier room
Free baby crib for my premier room but quite squeeze space. Convenient 7-11 n street shops and MTR station just doorstep. Hotel provide free smartphone during stay. But maybe peak date hence I paid for quite costly amount for stay
Beoordeeld 17 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PNG van Singapore
(Echt)paren
Economy
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
NA
Nil
Beoordeeld 16 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eunice van Singapore
(Echt)paren
Economy
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Affordable and very convenient
-
Beoordeeld 16 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

lawrence van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
Satisfied
2nd time in this hotel but unfortunately this time didn't upgrade my room. Nothing special in the deluxe room only thing is that free mobile to use
Beoordeeld 15 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shu van Singapore
(Echt)paren
Economy
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Lovely stay
The room was nice and Cosy and the staff is very helpful. The location is great as it's just a minute walk to the train station Yau Ma Tei. Good stay and will stay here again! ;)
Beoordeeld 15 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yuk van Verenigd Koninkrijk
Groepen
Economy Plus
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
pleasant stay, great location and friendly staff
It was a pleasant surprise. This hotel provides free cell phone for calls and Internet browsing. The location is excellent, right across Yau Ma Tei MTR Station. There is airport shuttle bus nearby, and also free shuttle to Kowloon Station for Airport Express. I would recommend this hotel.
Beoordeeld 15 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tony van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Economy
Ik verbleef 5 nachten in juni 2016
nice location
I been dealing with them like 4 times already ,so far they upgraded my room this time and I love it .
Beoordeeld 14 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YAP van Maleisië
Zakelijke reizigers
Economy
Ik verbleef 6 nachten in april 2016
great location
clean room
Beoordeeld 14 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: