2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5227 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5227 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

YAP van Maleisië
Zakelijke reiziger
Premier Kamer met Gratis Ontbijt en Gratis WiFi
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
great location
clean room
Beoordeeld 14 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YAP van Maleisië
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
great location
clean room
Beoordeeld 14 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YAP van Maleisië
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 5 nachten in mei 2016
great location
clean room
Beoordeeld 14 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Siok van Singapore
Groep
Premier Driepersoons
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Very Good Location
The hotel has very good location and the room is clean. The only comment is the breakfast varieties, will be good if there are more choices.
Beoordeeld 14 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Allan van Australië
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 6 nachten in juni 2016
convenient
Close to everything need. MRT, Nathan Road, shops, Fruit Market
Beoordeeld 13 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PO van Taiwan
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Great location
Would come back again
Beoordeeld 12 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hsu van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Economy
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Great Location and friendly
arrived late, entertain my special last call beyond their last call time; near MTR, near airport bus stop, great selection of local food, connection bus to airport express, big gym, big swimming pool (although under maintenance now)
Beoordeeld 11 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lim van Maleisië
(Echt)paar
Economy
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Good location.
Thanks for room upgrading.
Beoordeeld 08 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BLESILDA van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Great location and staff!
Hotel near MTR station and very convenient to/from airport via airport express then taking the free shuttle bus k5. Near wellcome grocery and there is a 7-11 right across the hotel. Near restaurants and fast food. Will definitely stay here again!
Beoordeeld 08 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

cheng van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Economy Plus
Ik verbleef één nacht in mei 2016
so comfortable
good location
Beoordeeld 08 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: