2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5250 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5250 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Jia van Singapore
Groep
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
Great location, need improvement on cleanliness
2nd time staying in this hotel, not as clean as previous stay. Overall satisfied. Excellent location and near to mtr. Will stay again in my next stay
Beoordeeld 28 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jia van Singapore
Groep
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in februari 2016
Great location, need improvement on cleanliness
2nd time staying in this hotel, not as clean as previous stay. Overall satisfied. Excellent location and near to mtr. Will stay again in my next stay
Beoordeeld 28 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wen van Singapore
Groep
Economy Plus
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Great location
Great Location and the staff were very accommodating to my friend's request. The location was great as the MTR station was just 5 mins away and a supermarket just opposite the hotel.
Beoordeeld 26 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

yen van Maleisië
(Echt)paar
Economy
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
clean
nice
Beoordeeld 25 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Irene van Singapore
(Echt)paar
Economy
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
I was v happy with d first stay but not this trip.
1. bell boy 2.check in staff 3.the guy who open d door for us
I was v disappointed for my 2nd stay with your hotel. I don't think I will go back again becos of d housekeeping. One bath gel n shampoo for 3 night use.
Beoordeeld 24 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jessica van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Economy
Ik verbleef 5 nachten in februari 2016
Location is very convenient
I think the rooms size is just nice, near mrt stations and a lot shops just nearby which is very convenience. Bedsheets are slightly dirty but acceptable. Staff was helpful when I couldn't contact my driver for pick up. Would pick this hotel again if I go hk!
Beoordeeld 24 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chi van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Economy
Ik verbleef 5 nachten in februari 2016
Value for money
Good idea to include the local mobile
Beoordeeld 23 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hyunhun van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Economy
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
It was fine
I had bad experience to stay hotel in HK but this one was fine. I hope the shuttle and breakfast would be cheaper for people.
Beoordeeld 23 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hannah van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Great stay!
Location was convenient!
Beoordeeld 21 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Economy
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Near Shopping
This hotel is in a great location, convenience store nearby.. shopping street and night market close by...mtr just at the corner
Beoordeeld 17 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: