2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Koon van Singapore
Individuele reiziger
Economy
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
dissatisfied
Near MTR, friendly & prompt service
dissatisfied as the positioning of furniture in the standard room made it looked cramp and and there wasn't any warm or cosy feeling. It was a plain room with no character.
Beoordeeld 02 februari 2016

Koon van Singapore
Groep
Ik verbleef 5 nachten in januari 2016
Good stay
Near MTR, the premier room is spacious, healthy breakfast provided
Convenient because it is just a couple of minutes from Yau Ma tei MTR. Pleasant as the room was clean and newly refurbished.
Beoordeeld 02 februari 2016

YEOW van Maleisië
Zakelijke reiziger
Economy
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
very good
good location for travel
Beoordeeld 02 februari 2016

Hiew van Singapore
(Echt)paar
Economy
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
comfortable hotel
Good location, next to mtr, many eateries around.
The room is small but still exceptable compare to other boutique hotel but the basin is very small, the water will splash all over the floor when you do your washing. Overall it is still a comfortable stay.
Beoordeeld 01 februari 2016

Gek van Singapore
(Echt)paar
Economy
Ik verbleef 5 nachten in januari 2016
Good location
Good location near MRT
Beoordeeld 01 februari 2016

Edward van Filipijnen
Individuele reiziger
Economy
Ik verbleef één nacht in januari 2016
good hotel
good hotel
Beoordeeld 31 januari 2016

Michael van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Economy Plus
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
2 night stay
good location/nice room/MTR closeby
Good overall but food in breakfast room was lukewarm at best. This is not good enough if this hotel wants to be rated as 4 star
Beoordeeld 30 januari 2016

KATHERINE van Singapore
Individuele reiziger
Economy
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Good
Near to MRT, Clean & very convenient
Beoordeeld 30 januari 2016

Ou van Singapore
(Echt)paar
Economy
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
Good location and valued for money
Near mtr and place to eat
Overall good experience but during winter is very cold in the room as there is no heater.
Beoordeeld 29 januari 2016

Sukun van Thailand
Zakelijke reiziger
Economy
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Overall rating
Location is very convenient for MRT.
Overall is very good. The free mobile phone for local call & internet usage is impressive. Point to improve is the Check-in which guests have to stand waiting in line. May be using queuing card and providing seat for guests while waiting is another option. Also, I request for 0.5 HR early check-in in the reservation but is not available. It would better to be able to provide. The staff did not even check anything and adhere to 14:00 hrs room Check-in standard. In fact it is just 20 mins early when I check-in.
Beoordeeld 28 januari 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: