2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Cholarit van Thailand
Groep
Economy
Ik verbleef 3 nachten in mei 2015
Great hotel in the Center of the City
Location, Airport Shuttle Service, Value for Money
It was a great stay. The hotel is right at the train station where we can go anywhere. There are lots of shops around so we can get most of our things easily, including sim cards, toiletries and snack for the nights. The hotel is up to the standard. It was clean and equipped.
Beoordeeld 07 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jenifer van Verenigde Staten
Gezin met oudere kinderen
Economy
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Good location
Location location location
Good
Beoordeeld 06 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jenifer van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Economy Plus
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Good location
Location
Good convenient
Beoordeeld 06 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Daniel van Singapore
(Echt)paar
Economy
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Good Location
Location
Great stay, clean rooms, staffs are friendly
Beoordeeld 05 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LIM van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
GOOD
LOCATION,CLEAN,NICE ROOM
Beoordeeld 05 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Victoria van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Economy
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Very good
1. Free upgrade to premier room 2. Acceding to requests for more toiletries 3. Fuss free check out
Very good. Comfortable. Conveniently located.
Beoordeeld 04 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fanny van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Premier Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Good Location, Clean Room, Free Mobile access
I liked the location. It is only 1 min away from Yau Ma Tei MTR and walking distance to Mongkok and Night Market. I was pleasantly surprised that they provided free mobile and data access.
I would say I am pleasantly surprised. Staff was great to give my friends an upgrade. The only thing I would say is that the free buffet bfast choices are limited. I would have paid for the standard buffet. Overall, I would go back to the same hotel and recommend to my friends.
Beoordeeld 04 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ANTHONY van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
COMFORTABLE HOTEL - A SMILE WOULD HELP !
1 DECOR 2 ROOM COMFORTABLE 3 LOCATION
The City View Hotel is well located close to MTR station. It is very presentable, well appointed, room quiet and of reasonable size. Downside was that staff ( working 12 hours shifts I gather ), whilst efficient, generally lacked warmth or smiles, which lets hotel down rather. Breakfast had limited choice and my wife missed a stir-fry option, which was mentioned to staff. An essential part of welcoming guests is warmth... it's part of the guest experience, please note. Otherwise, we'd consider staying again when in HK.
Beoordeeld 03 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christina van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Economy Plus
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Great location!
Location, service
Great stay once again! I love the location, near the train station, just a short walk from the main shopping area so that it is quiet.
Beoordeeld 02 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wan van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Economy Plus
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Good location
Good location, good housekeeping and good concierge service
Enjoyable. I got a free upgrade of room.
Beoordeeld 01 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: