2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5242 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5242 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Loh van Maleisië
Zakelijke reiziger
Economy Plus
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Good
Free mobile phone with data, Clean, Near to MRT Station
Satisfy.
Beoordeeld 15 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ng van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
great location
food,room clean,location
nice
Beoordeeld 14 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wen van Singapore
Groep
Familie (1 Tweepersoonsbed + 2 eenpersoonsbedden)
Ik verbleef 5 nachten in november 2015
Best Location!
Spacious, Clean and Location
it was very pleasant!
Beoordeeld 12 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cindy van Singapore
Zakelijke reiziger
Economy
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Regular Business traveller
Location, Service
Beoordeeld 12 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yong van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in november 2015
Make up room service
Location, free mobile & fast service
Mixed feelings. Overall service was good but make up room service was very bad. Bed sheets were not changed for 5 days. My feet was bitten by bed bugs towards the last 2 days. Strands of hair can be found on toilet floor even after cleaning.
Beoordeeld 11 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hong van Australië
(Echt)paar
Economy
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
The nice place to stay
Location, hospitality of the staffs, cleanliness
It was very pleasant holiday, the 1st night our room was too small, but they upgraded the room for free of charge, location of the hotel is very close to all amenities, MTR station, restaurants etc will come back one day for sure.
Beoordeeld 07 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sandy van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Familie (1 Tweepersoonsbed + 2 eenpersoonsbedden)
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
Family is too small..
Near mtr, convenient location. Family room is too small for 4 adults 2 children. No place to put luggage n no walking area. Walking distance to shopping place like Temple Street.
The staff are friendly n approachable. The family room are too small n compact for 4 adults n 2 children. No walking area if put luggage on the floor. No place to put stroller. The good side is interlinked room. Room is quite clean.
Beoordeeld 05 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wendy van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Awesome Stay!
Location, cleanliness, room size
Had a fabulous stay at The Cityview again. Our 2nd time.
Beoordeeld 04 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chester van Maleisië
Individuele reiziger
Economy
Ik verbleef één nacht in juni 2015
The rooms size is small but clean.
Good location, convinince for foods and near to MRT station.
I will consider this hotel next trip to Hong Kong.
Beoordeeld 04 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jaedon van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
4D3N trip with wife
Centralise location, hotel provide a mobile with unlimited 3G access when u booked premium room, clean environment
All are good except the complimentary breakfast which has limited food variety.
Beoordeeld 03 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: