2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Hsuan van Taiwan
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Clean ,good location , provide 3G mobile
Good location, clean , quiet (not noisy)
Beoordeeld 20 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Soo van Singapore
(Echt)paren
Economy
Ik verbleef 4 nachten in september 2015
Good location.
Near to MTR. Friendly staff. Value for money.
Beoordeeld 19 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yan van Singapore
(Echt)paren
Economy
Ik verbleef 4 nachten in september 2015
my holiday
staff friendly & helpful; hotel location convinience and easy excess to mtr and shopping mall; value for money
Good and value for money
Beoordeeld 16 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chaiyot van Thailand
Gezinnen met oudere kinderen
Economy
Ik verbleef één nacht in september 2015
Another great stay at The Cityview
location, room size, cleanliness
My mom and I have stayed at the Cityview for so many times in the past few years because of its ideal location (very close to MTR and within walking distance to Mongkok). The room is clean, big by HK standard, and comfortable. All in all, we have a pleasant stay and will definitely come back again in the future.
Beoordeeld 15 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Singapore
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
good, free upgrade
is centralized enough to walk to mongkok in 5 min and mtr in abt 2min?
Good. I expecting small rm when everybody say hk hotel is tiny. Appparently, value for money during promo. So centralize that u can walk to mongkok, ladies market and finding food!
Beoordeeld 14 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rita van Singapore
Individuele reizigers
Economy
Ik verbleef één nacht in september 2015
Pleasant stay overall
Location. Cleanliness , English speaking staff
Good. Helpful staff. Excellent location.
Beoordeeld 13 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ian van Singapore
(Echt)paren
Economy
Ik verbleef 4 nachten in september 2015
good location
location, good staff and powerful airconditioning
The location of the hotel was excellent. Just a minute's walk to the MTR and 5 - 10 minutes walk to the ladies market and shopping areas. The rooms were abit tiny but the airconditioning was very good especially during the hot september days.
Beoordeeld 13 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Soke van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Value for money
Location, staff efficiency n cleaniness
Comfortable
Beoordeeld 13 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Safudin van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
Good value for money
1) Nice clean room and bathroom. Unblock city-view. 2) There is a direct FREE airport shuttle right to the doorstep. 3) Walking distance to the nearest MTR
Had a wonderful surprise. It was a last minute stayover decision transit from Taipei to Singapore. First, there is the free airport shuttle service to & from airport! Room is spacious enough for the price, its totally worth it. Breakfast was a good spread. Would definitely stay again and recommend to others. Location! Value for money! Free airport shuttle (no need to go up & down & up & down the MTR to reach the hotel).
Beoordeeld 12 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Subhendu van India
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
Execellent location. Polite and effecient staff.
Location.Polite and efficient staff. Good and clean rooms.
Had an excellent stay. Will return.
Beoordeeld 11 september 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: