2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Chui van Singapore
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
Receommended
Cleanliness, good location, great wifi
It was my 2nd time there and stayed in the newly furbished suite. Everything was great and will definitely stay there again when we visit Hong Kong.
Beoordeeld 31 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Conrado van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Economy
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Good Room, Food and Location
Free celphone use, Free calls, accessibility
It was great!
Beoordeeld 30 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lee van Maleisië
Groepen
Economy
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Location very convenience
Clean,location convenience
Beoordeeld 30 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nanda van India
Gezinnen met jonge kinderen
Economy
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
Location, cleanliness, and service
Location, cleanliness, and service
wonderful.
Beoordeeld 29 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Micah van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Economy
Ik verbleef 5 nachten in juni 2015
Wanted a Decent size bed and lil bit of Luxury
Nearby subway station, Gym & Pool, Helpful reception
Stayed for about 6 days while on business. The hotel shares the building with a YMCA offering pool and gym services but the gym was being renovated while I was there. Reception was helpful a lot, even offered me a room upgrade but due to time constraints I couldnt take it. Only Major con - In the lobby there isnt much room for sitting, they have a open-area cafe type of setup but you can only sit there if you are buying something. Majority of the time its completely empty as well. Felt very petty when I sat there to use my computer after being out in the heat all day and was asked to move to a crowded couch. Other than that it's fine - the elevators are a lil slow as well and the bathroom sink is terribly small. Lil tip - Try to get a handicapped room as they are more spacious
Beoordeeld 27 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fenny van Singapore
Individuele reizigers
Economy
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2015
a hotel with very good location
location, clean rooms, complete basic facilities
I lost count of the number of times I had stayed in this hotel. I kept recommending this hotel to my city traveling friends for its superb convenient location and will continue doing so.
Beoordeeld 27 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Peiqi van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Economy
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
Good location but rooms are not big.
Location and airport express shuttle
Average
Beoordeeld 26 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

poh van Singapore
Individuele reizigers
Economy Plus
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2015
Good location
Location room comfort staff
Beoordeeld 26 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

HO van Hong Kong
Zakelijke reizigers
Economy
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Good location
Easy to access
Value for money
Beoordeeld 22 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kok van Singapore
Individuele reizigers
Economy
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
Perfect location for easy travelling and good pric
Location, Staff Services and Price
Near to perfect with helpful staff
Beoordeeld 22 augustus 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: