2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5236 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5236 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Wei van Singapore
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 4 nachten in juli 2015
Poor internet connection and horrible breakfast
Location,
The breakfast was horrible. The selection is extremely limited. The Internet connection was also very bad.
Beoordeeld 06 augustus 2015

Pasu van Thailand
Gezin met oudere kinderen
Economy
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Room is very small
Location, Fitness and Staffs
I think that room is very small and bath room is uncomfortable at all.
Beoordeeld 03 augustus 2015

Vin van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Economy
Ik verbleef 3 nachten in juli 2015
Great location for families
Location, staff attentiveness, great service
Awesome stay. We asked for an upgrade and was immediately given upgrade to deluxe room for all of our rooms (3rooms). Airport express shuttle is just at the door step
Beoordeeld 03 augustus 2015

Lay van Singapore
Individuele reiziger
Economy met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 5 nachten in juli 2015
Good review
Convenient, comfort n good staff
Fantastic
Beoordeeld 01 augustus 2015

William van Singapore
Zakelijke reiziger
Familie (1 Tweepersoonsbed + 2 eenpersoonsbedden)
Ik verbleef 2 nachten in mei 2015
Good Business Hotel in Hong Kong
Location, Buffet, Service
The room was pretty small but the location compensated for that and the service from the staff was fantastic. I will definitely use this hotel again
Beoordeeld 30 juli 2015

Tsang van Hong Kong
(Echt)paar
Economy
Ik verbleef één nacht in juli 2015
So far so good
convenient location, reasonable price and good service
So far so good
Beoordeeld 30 juli 2015

Serene van Singapore
(Echt)paar
Economy
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Nice hotel with quality service
Near to MTR, good quality service and clean
The hotel is clean and convenience, near to MTR. There is shuttle bus straight to airport town check-in. The service standard is good (Thumbs up). My husband and myself like the hotel. It is clean, comfortable and nice. We will stay there again the next time.
Beoordeeld 29 juli 2015

HOCK van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 6 nachten in juli 2015
Nice rooms
Upgraded free to premier suite, free smartphone usage and very nice to mtr station
We had a pleasant stay in the hotel with free upgrade to premier suite. Best of all we were given a free smart phone during our stay which we can call and bring out and upload our photo real time.
Beoordeeld 29 juli 2015

Aliah van Singapore
Groep
Economy Plus
Ik verbleef 2 nachten in juli 2015
Great hotel location
Great location, near MTR station and affordable
I had an enjoyable stay at The Cityview Hotel. The hotel is located at a good location, very near to Yau Ma Tei MTR station. There's various bus stops around the area which made my daily commute easy around town.
Beoordeeld 28 juli 2015

Koh van Singapore
Groep
Economy
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
great value, great location, great staff
great value, great location, great staff
great value, great location, great staff
Beoordeeld 28 juli 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: