2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Yeow van Singapore
Gezin met jonge kinderen
Economy Plus
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Nice Hotel with pleasant staffs
Cleanliness, Friendly Staff and Accessibility
Nice hotel with close proximity to the shopping streets.
Beoordeeld 02 juli 2015

Shiao van Singapore
Groep
Economy
Ik verbleef 4 nachten in juni 2015
Great Hotel
Hotel staff is very helpful and courteous. Hotel is located near mtr and it's very near to sneakers street.
The stay is a pleasant one. They even upgraded our room FOC. The staff there are very friendly and approachable. Thumb up for this hotel!
Beoordeeld 01 juli 2015

Iris van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Highly recommended Hotel in an ideal location
1. Ideal Location 2. Friendly and Helpfu Front-desk Staff 3. Detailed Amenities looked into
Very good stay whereby we were given 2 connecting rooms for my family of 4. Everything was perfect in this hotel except that the mini fridge is not cold.
Beoordeeld 01 juli 2015

LAP van Hong Kong
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
Bed too narrow. Hair dryer weak and smell.
Reception hall is good.
Never select with old wing!
Beoordeeld 01 juli 2015

Iris van Singapore
Groep
Economy
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
clean hotel at great location
location, cleanliness and staff
Great! All staff met were friendly. Location is great! Rooms are clean! :)
Beoordeeld 01 juli 2015

TAN van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Recommended by friends and no regrets.
location, new rooms and value for money
Location - near to mtr. Rooms - Premier room was newly renovated. Services - Staffs were friendly. Will return again.
Beoordeeld 30 juni 2015

Wu van China
Individuele reiziger
Economy
Ik verbleef één nacht in juni 2015
The room is too small and the bed is facing the to
Close to the MTR station
Convenience
Beoordeeld 30 juni 2015

James van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Economy Plus
Ik verbleef één nacht in mei 2015
Late night arrival
Location, cleaniliness, access to transportation
Stay was fine, but had problem verifying Agoda voucher late night arriving.
Beoordeeld 29 juni 2015

Si van Singapore
Individuele reiziger
Economy
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
2 mins to yau ma tei mtr station
location
so-so. extremely convenient due to the location (2 mins to yau ma tei mtr station, but the room was pretty small. Advise to wear slippers as the room carpet felt icky.
Beoordeeld 28 juni 2015

Alfie van Filipijnen
Individuele reiziger
Economy met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Comfort with affordability
The receptionist are efficient; house keeping staff ok; security ok
The hotel is near places i wanted to visit. Generally the stay was fine and comforting after a day of walk
Beoordeeld 28 juni 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: