2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5227 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

WING van Hong Kong
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Good hotel , convinence
food and traffic
Beoordeeld 25 april 2015

Jeffrey van Australië
Gezin met jonge kinderen
Familie (1 Tweepersoonsbed + 2 eenpersoonsbedden)
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
Good stay
Good rooms, close to CBD, good staff
Good stay
Beoordeeld 24 april 2015

Dimitrios van Griekenland
Zakelijke reiziger
Ik verbleef één nacht in april 2015
Great location, staff, value for money
Great location, staff, value for money
Beoordeeld 24 april 2015

tomi van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
nice view
central city
Beoordeeld 24 april 2015

Graham van Australië
Zakelijke reiziger
Economy
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
Always an enjoyable stay
1. Great value for money. 2. Staff always helpful. 3. Very convenient for the MTR and Natham Road buses
Beoordeeld 22 april 2015

Si van Singapore
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
Favourite HK hotel
Location, Cleaniness
The hotel located at a very good location, near MRT, walkable distance go Mongkok. The only down side is that the gym and the pool are not hotel's private property, is open to public.
Beoordeeld 22 april 2015

CHAM van Hong Kong
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Very good location.
Location, Clean & Comfortable.
Everytime I visit Hong Kong I'll stay at this hotel. Location is very good. There's direct bus from airport to hotel. MTR is just a stone throw from hotel. The room was clean & comfortable & staff is very helpful too.
Beoordeeld 22 april 2015

JIE van Singapore
Individuele reiziger
Economy
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
Bathroom was tiny
Other than location, there I nothing which I feel good abt this hotel. Ok with high room rate for 16sq meters room but the bathroom can't be that small. wash face = splashing water on e flr
This is the 3rd time that I'm staying at this hotel. First 2 were pleasant but this time round, bad. High room rate in exchange for 16sqm room with tiny bathroom n ridiculous small basin (w a latch above to put the glasses). One can't get away feeling dry after brushing / washing face. Absolutely no room. In addition there's no tissue provided in the room, only received a box upon request!
Beoordeeld 19 april 2015

Hock van Singapore
Zakelijke reiziger
Economy Plus
Ik verbleef één nacht in april 2015
clean and good location.
good location.
Good. Except for unstable internet connection at t h e old rooms yet to be renovated.
Beoordeeld 19 april 2015

Kean van Maleisië
Zakelijke reiziger
Economy
Ik verbleef één nacht in april 2015
rooms at the old wing needs some refurbishment
1) it's location. (2) stayed once at its new block, rooms were good but not the old block.
Beoordeeld 18 april 2015


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: