2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

Yoke van Singapore
Zakelijke reizigers
Economy
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
slow checkin
near mtr
Beoordeeld 26 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Zhenqun van China
Zakelijke reizigers
Economy
Ik verbleef één nacht in april 2015
oK
Y
M
Beoordeeld 26 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

PUNG van Maleisië
Zakelijke reizigers
Economy
Ik verbleef 3 nachten in april 2015
Value for Money
Cleanliness , location near to the MTR, walking distance to shopping street
Apart for long check in period, i had a great stay experience with city view hotel. the long waited seen worthwhile as hotel upgraded my stay to deluxe room. And second surprised is i got complementary Fresh Basket of the fruit from hotel on the third day , it was really glad and happy to seen especially after long hour meeting outside. Many thanks for the kindness thought. well it will be my priority choice if returning to HK.
Beoordeeld 26 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

WING van Hong Kong
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Good hotel , convinence
food and traffic
Beoordeeld 25 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jeffrey van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Familie (1 Tweepersoonsbed + 2 eenpersoonsbedden)
Ik verbleef 4 nachten in december 2014
Good stay
Good rooms, close to CBD, good staff
Good stay
Beoordeeld 24 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dimitrios van Griekenland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2015
Great location, staff, value for money
Great location, staff, value for money
Beoordeeld 24 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

tomi van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
nice view
central city
Beoordeeld 24 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Graham van Australië
Zakelijke reizigers
Economy
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
Always an enjoyable stay
1. Great value for money. 2. Staff always helpful. 3. Very convenient for the MTR and Natham Road buses
Beoordeeld 22 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Si van Singapore
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in april 2015
Favourite HK hotel
Location, Cleaniness
The hotel located at a very good location, near MRT, walkable distance go Mongkok. The only down side is that the gym and the pool are not hotel's private property, is open to public.
Beoordeeld 22 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHAM van Hong Kong
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Very good location.
Location, Clean & Comfortable.
Everytime I visit Hong Kong I'll stay at this hotel. Location is very good. There's direct bus from airport to hotel. MTR is just a stone throw from hotel. The room was clean & comfortable & staff is very helpful too.
Beoordeeld 22 april 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: