2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5242 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5242 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,4
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Lim van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Premier Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Room to improve
Room nice but not what I expected two queen, bed a bit small, feel cram and noise at lobby cause now u. Reno
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SARAVUT van Thailand
(Echt)paren
Economy
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Great location
Very well located. Few steps to MTR and very close to Mongkok area.
Beoordeeld 12 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mary van Filipijnen
(Echt)paren
Premier
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Very Good, I love the room!
Nice, clean room, very near to yau ma tei mtr station. The staff were very helpful... ill surely book this hotel when we come back to hongkong..
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pandian van Sri Lanka
Zakelijke reizigers
Premier
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
i am looking 2or3 star rooms which is very reasonal price
Agoda is doing giving a wonderful pricing hotels world wide so iam choosing agoda. Com in future my trips.
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LESLEY van Filipijnen
(Echt)paren
Premier
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Good experience
Nice rooms Near train station
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Milicah van Singapore
Groepen
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
convenient location
Clean room, super single beds. Only downside is that the swimming pool and gym is that of YMCA. So if using in the evening it is extremely crowded.
Beoordeeld 09 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SARAVUT van Thailand
(Echt)paren
Economy
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
great location
location is best; mtr station is only steps away also a few convenient stores. just a few minutes walking to Mongkok.
Beoordeeld 09 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chin van Singapore
Individuele reizigers
Economy
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
My 3rd stay with City View
This hotel is always on my 1st preferred choice whenever I stay in Hong Kong! The location is perfect, very near to Yau Ma Tei MTR. The hotel reception staff is very helpful and I compliment one guy named Derrick. The Handy phone is great! I will continue to stay at City View whenever I am in Hong Kong.
Beoordeeld 09 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mei van Taiwan
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
vacation with family members from overseas
We do enjoyed our stay at Cityview and will recommend to friends
Beoordeeld 09 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ekamon van Thailand
(Echt)paren
Junior Suite
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Very good location
Very big room.
Beoordeeld 08 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: