2015
Zeer goed 7,9
op basis van 5232 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 5232 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Jasmine van Singapore
Groep
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Great location, near to train station & main street
Great location, near to train station & main street, big room for 4 adults (2 queen beds) available with decent room space. Simple buffet Breakfast included too.
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Irene van Singapore
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
3rd time stay
The last time i stayed here was 8 yrs ago. The premier room is new , part of hotel is still undergoing reno and need to walk one round to ya ma tei exit 2A.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wei van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Good Location
Good Location
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chuthit van Thailand
Individuele reiziger
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
great place
good place , great location , friendly staff. definitely stay here again next time
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Poh van Singapore
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Room and toilet too cramp comparing i uaed to stay in tsim sha tsui hotel.
Location great. Convenient. But room n toilet too small.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ben van Singapore
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Recent Stop Over Trip in Hong Kong
The hotel is currently undergoing renovation. Sections of the hotel were block off. This could be better managed with more consideration on minimising inconveniences. Perhaps with appropriate access passage; instead of making the guest take a loop to access the hotel. Hotel staff displayed more of a careless attitude. Room cleanliness was also compromised!
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JASMIN van Singapore
Groep
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
toiletries were not replenish
bath gel and shampoo comes from the same dispenser. amount was not replenish prior to our check in and we had hard time dispensing
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MELISSA van Maleisië
(Echt)paar
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
GREAT LOCATION
location are good, very near to mrt station.
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chung van Hong Kong
Zakelijke reiziger
Economy
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
Nice
Nice stay
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christine van Canada
(Echt)paar
Premier
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great location!
Great location, is very convenient to heart of shopping district Mong Kok and MTR stations. The rooms are comfy and comes with a phone that you can take out for convenient travel.
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: