Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,3
op basis van 4416 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 4416 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,6
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Rafael A. van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Nice hotel
Nice hotel
Beoordeeld 24 augustus 2016

tai S. van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Excellent
Everything is good!
Beoordeeld 22 augustus 2016

Robert F. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
This is a slightly above average hotel that's good value for money at the sale prices. As I've seen some other reviewers note this is more a 4 star hotel than 5 star.
Beoordeeld 22 augustus 2016

Hussain M. van Saoedi-Arabië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
good for business
good for business
Beoordeeld 21 augustus 2016

Hussain M. van Saoedi-Arabië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
good for business
good for business
Beoordeeld 21 augustus 2016

Michael G. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
This is one of the best location hotel in TST to get around, shopping and dining.
Room is clean and well organised... I like staying there for easy access and the only problem I had is parking around the area where traffic is always packed.
Beoordeeld 21 augustus 2016

SIEW Y. van Maleisië
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Great and unique place
Great value. A little far from mtr station but great location. Rooms are unique and spacious for the price paid. Not only does it includes internet and breakfast, you are also given a phone to use during your stay. All the staff are lovely and helpful.
Beoordeeld 21 augustus 2016

CHUN L. van Taiwan
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Beautiful decoration
I love Luxe Manor
Beoordeeld 20 augustus 2016

WONG Y. van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Excellent
Just need improve more on the breakfast, too little local food n choice
Beoordeeld 19 augustus 2016

Cheng L. van Singapore
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
A well located, exquisitely decorated boutique hotel well worth the money!
A nicely decorated room of a decent size by HK standard situated at the touristy area packed with everything one needs as a traveller - business or otherwise.
Beoordeeld 19 augustus 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: