Zeer goed 8,0
op basis van 529 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 529 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

SUK van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Executive Kamer met Gratis Minibar en Mobiele Telefoon
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Great
Very convenient and excellent
Beoordeeld 15 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SUK van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Executive Kamer met Gratis Minibar en Mobiele Telefoon
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Great
Very convenient and excellent
Beoordeeld 15 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SUK van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Executive Kamer met Gratis Minibar en Mobiele Telefoon
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Very convenient and excellent
Very convenient and excellent
Beoordeeld 15 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SUK van Zuid-Korea
Zakelijke reizigers
Executive Kamer met Gratis Minibar en Mobiele Telefoon
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Great
Very convenient and excellent
Beoordeeld 15 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Simon van Maleisië
Zakelijke reizigers
Premier
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Strategied located
The location of hotel located at the hub of city centre. Conveniently access to shopping and MTR station.
Beoordeeld 10 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ROBERTO van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Executive Uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
A very good and relaxing experience staying in Mercer Hotel. The personnel in the Reception are ver
I will suggest one thing: Breakfast menu should not be of the same kind everyday. We ate the same breakfast for all of 4 days we stayed in your Hotel.
Beoordeeld 29 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ray van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Executive Studio met Kingsize Bed - Gratis Minibar en Mobiele Telefoon
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Great location
The Sheung Wan neighborhood is changing fast. The nice simple rooms are like mini apartments. The Mercer has a simple gym, and a great breakfast. I've stayed in the property a number of times in the past, but noticed it is not aging well. I was disappointed in the working order of the bathroom.
Beoordeeld 13 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anna van Rusland
(Echt)paren
1 Slaapkamer Executive
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2015
Great service
We stayed here during our wedding celebration. Staff was super attentive and helped by taking care of lots of things a bride and a groom and their guests may need. It was nice to have more space than just a hotel room.
Beoordeeld 16 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Oscar van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Executive Uitzicht op stad
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Overall good
Overall is 4/5, handy mobile with free internet/call and roomy room is big plus. Free snack too from Refrig. its good for single or family without kids or at least older kids, elderly may find not to convenient , MRT is not far but its not very close as well. If you are looking for Chinese street food then its not the best place to find , kwooloon island might be better place to stay or stay in more expensive hotel :) I travel with a 7 yo kid and 64 yo mom , we use airport express stop at HK station and grab taxi to hotel (40 HKD with 2 bags) vice versa. Not recommend to bring big luggage from airport to hotel using MTR Sheung wan, just use taxi from Hongkong MTR station is the best option unless you are backpacker. There are some food around hotel , canteen with European food, Indian , muslim food. For my preference, it's not the kind food I want to eat in Hongkong.
Beoordeeld 09 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Matthew van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Executive Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Stuck, but that's okay
Got stuck in HK overnight and this was a great option. I would stay here again if on vacation.
Beoordeeld 08 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: