arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Geweldig 8,6
op basis van 3657 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 3657 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 9,0
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 8,8
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,9

Willem D.
Nederland
15 juni 2010
Super hotel!!!
De hypermoderne inrichting, superdesign. Op je kamer een Bose muziekcentrum voor je iPhone of iPod. Draadloze pc op de tv vanuit je bed te bedienen. De geweldig mooie en doordachtige inrichting. Supermooi en modern! Zodra je binnenkomt ruikt het er heerlijk en is het personeel in de weer om het naar je zin te maken. Het ontbijt is supercompleet, zelfs sapjes worden vers op verzoek gemaakt. De ligging is ook geweldig, midden in een druk winkelgebied. Er tegenover is een luxe mall met oa een Starbucks.
Zou geen nadelen kunnen bedenken.
Dit hotel gaan wij zeker weer bezoeken. Zo'n oase van rust en schoonheid in zo'n drukke stad. De kamer is prachtig en voorzien van alle modernste snufjes. Ze hebben ook een prijs hiervoor ontvangen en dat is helemaal terecht. Wie met dit hotel niet tevreden is zal zich nergens gelukkig voelen.

Catharina B.
Nederland
18 januari 2010
Een fantastisch modern hotel
Midden in Kowloon. Je stapt uit het hotel meteen midden in de stad. Een geweldig plekje.
Dit hotel heeft geen nadelen
Het hotel ligt midden in de wijk Kowloon, vlakbij de parachtige winkelstraten en vlakbij de pont die je naar Hong Kong eiland brengt. Het hotel is supermodern, met allerlei leuke snufjes in de kamers, wat heel toepasselijk is voor Hong Kong. Het personeel is heel atttent en servicegericht. Het eten is fantastisch. Er hangt wel een prijskaartje aan.

Frank W.
Nederland
21 december 2009
Miracle
+ modern interieur + nieuwste hotelkamer snufjes + The Wizz - club
+ kleine hotelkamer + tv via internet is kwetsbaar voor storingen
The Mira Hotel is inderdaad iets volledig nieuws!! Het erg hippe design interieur en strakke stijl is iets voor liefhebbers. De ietwat kleine hotelkamer op de 17e verdieping is voorzien van de nieuwste snufjes, zoals een internet via tv, media center, mobiele telefoon om mee op pad te nemen, ipod-station. Gelijk je foto's an je fototoestel op myspace of facebook plaatsen na een dag lopen door de stad. The MIra loopt wat dat betreft voorop. Aan de hotelkamer zaten geen nadelen. Op de bovenste verdieping zijn de feestzalen, zorg dat je daar niet direct onder komt te slapen als je voor 12:00 uur al wilt slapen. Ook het feest op de binnenplaats was erg gehorig. Maar ja in hippe hotel worden hippe feestjes gegeven...

Willem D.
Nederland
05 december 2009
zeer modern
erg fijn hotel, heel erg nieuw en erg fijn. Ook een prima ligging, midden in het centrum. Een aanrader!
niet zo goedkoop.
Het hotel heeft een erg goed restaurant en erg vriendelijk personeel. Prima faciliteiten. De kamer is erg modern ingericht en van alle gemakken voorzien en er is zelfs een Nokia mobiele telefoon voor gebruik. Perfecte internetverbinding. Midden in Hong Kong. Toen wij kwamen was het hotel net geopend.Er is ook een zwembad, fitnesscentrum..Fruit en krantje op de kamer; kortom een hotel om weer terug te komen.

Stefano R.
Nederland
25 oktober 2009
Uitstekend
- centraal gelegen - vriendelijk personeel - prachtig hotel met schitterende kamers - upgrade naar business club, hetgeen veel extra's biedt.
- deur van de hotelkamer redelijk dun, waardoor je alles wat er op de gang gebeurde goed kon volgen.
Wij hebben een geweldig verblijf in Hong Kong gehad, voornamelijk doordat we in dit prachtige hotel verbleven. Je voelt je echt (graag) gezien als gast en je wordt echt in de watten gelegd. Wij hadden een goede prijs voor de kamer betaald, maar deze bij aankomst geupgrade waardoor we de hele dag in de business lounge terecht konden. Hier stond 's morgens het ontbijt klaar, de hele dag door konden we hier een drankje drinken en ook het outchecken kon bij deze lounge gebeuren. De kamer zelf overtrof onze verwachtingen. Prachtige badkamer met glazen wanden, verlichting en veel technische snufjes waren goed uitgewerkt. Complimenten.

Catharina B.
Nederland
24 juni 2009
Super hotel op super lokatie
Midden in het centrum een heel modern in Hongkong stijl hotel.
geen
Een prachtig, modern hotel midden in het centrum van de wijk Kowloon. De kamer was voortreffelijk, passend bij Hongkong met de allerlaatste snufjes op Hi-tec gebied. Het ontbijt was fantastisch en de lunch is ook geweldig. Het is niet goedkoop, maar wel heel exclusief. De bediening en de service was super. We komen hier zeker terug.

Phang K.
Indonesië
21 juli 2016
Good location, so many local restaurant
Indoor swimming pool was excellent

Daniel A.
Indonesië
13 juli 2016
Excellent hotel in great location
Location is my number one on the list when choosing Mira hotel, going outside either left, right or straight is the main road of Tsim Sha Tsui. MTR station between 2 minutes walk. My room is city room, quite big for HK standart, bed and linen so soft and comfortable, nothing to complain. I'll definitely visit again if the price is right.

Thanawadee S.
Thailand
12 juli 2016
Good location
room clean (maid very good) very slow check in (should improve)

Chia T.
Singapore
12 juli 2016
Good Location 4 stars hotel
Nice, good and comfortable.