2015
Goed 7,4
op basis van 6410 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 6410 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Harry van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Very happy
Staff more than helpful. Hotel rooms a little tied but clean enough. Overall very happy with stay.
Beoordeeld 23 september 2016

PARKPOOM van Thailand
Individuele reiziger
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
relax
Hotel Very good
Beoordeeld 23 september 2016

Myron van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 8 nachten in september 2016
A good hotel
We use it twice a year for a HK Exhibition - location is perfect for business and easy access to public transportation and good restaurants and shopping. Rooms are clean but could use some refurbishing but everything works and is clean.
Beoordeeld 23 september 2016

David van Australië
Zakelijke reiziger
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Shoebox size rooms!
Great location, unfriendly staff all areas, except breakfast staff, not helpful at front desk, poor quality food at breakfast and expensive for the price paid.
Beoordeeld 21 september 2016

Darren van Australië
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Still a Gem
Location is the main reason for staying here, there is better value to be found but if you are only in town for a night or 2 then this fits the bill.
Beoordeeld 20 september 2016

Wai van China
(Echt)paar
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Not bad, good for couples and business
The room is clear and staff are nice, its good for short stay in hk
Beoordeeld 19 september 2016

Gavino van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Ik verbleef één nacht in september 2016
Great place and great location!
Nice hotel, no frills but value for money!
Beoordeeld 19 september 2016

Stephen van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Basic Hotel with no frills
No frills as a typical Chinese/HK owned hotel with relatively elevated fees, poor service and rooms that at best are drab. Good location but for the money you can do better than this place.
Beoordeeld 17 september 2016

Winnie van Nieuw-Zeeland
Individuele reiziger
Hot Deal
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Fine
Fine
Beoordeeld 16 september 2016

Steven van Canada
Zakelijke reiziger
Hot Deal
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Location, Convenience, Comfort
Great location for what I want - computer shop, bars ,nightlife and Central business District. Convenient being close to downtown airport express and all the places I need to go to while in Hong Kong for Business. The room is very comfortable and breakfast/dinning is relaxing if you dont want to go out.
Beoordeeld 16 september 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: