Goed 7,3
op basis van 2308 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 2308 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 6,2
  • Ligging 8,1
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

Liana van Indonesië
(Echt)paren
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
good enough
the location good enough, but at first time too hard to find the hotel. the lobby area too small
Beoordeeld 23 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Huey van Singapore
(Echt)paren
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Due to humid weather, there was condensation in room on the floor and more than once I almost slipped while wearing the in room slippers. Thumbs up to the housekeeping staff though, they were very friendly, responsive and helpful.
Beoordeeld 13 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

SY van Hong Kong
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Reception service is extremely slow and bad
Bad
Beoordeeld 10 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tam van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2016
Convenient Location
The hotel is within walking distance to the MTR, restaurants and shopping malls (SOGO), Times Square etc. Definitely value for money and would not hesitate to stay there again!
Beoordeeld 09 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Benjamin van België
(Echt)paren
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good hostel for that price in a great location
Good hostel for that price in a great location
Beoordeeld 08 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Zhihang van Hong Kong
Individuele reizigers
Superior 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
good
good for the value if you get deal
Beoordeeld 07 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marc van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Short stay - value for money in wan chai
You get what you pay for; essentially its a good location hotel and value for money
Beoordeeld 02 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Baptiste van China
(Echt)paren
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Pleasant
Nice stay for a short period. Great location (not on a main road well no street noise). Managers are easy to reach. Recommended
Beoordeeld 28 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Klaus van Duitsland
(Echt)paren
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Average
I stayed in 3 different hotels when I was in Hongkong (JJ, Harbourview and wifi Boutique). Wifi Boutique was comfortable and had a good value. Checkin was fast and I got a adapter for my charging cable. Room was for that price big enough and clean. Nothing more and nothing special. The location is near the Wan Chai station. Overall was the stay in wifi Boutique average and I don't think that i will come back to this hotel. The JJ has for me the better value and the better location. Why you should choose wifi Boutique? If you travel alone or as a couple and don't spend much time in the room and explore the city then is this the right room for you. As mentioned, nothing special and ok for the price
Beoordeeld 24 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lay van Singapore
Individuele reizigers
Superior met tweepersoonsbed
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
quality of housekeeping surprisingly good for a small budget hotel
location is next to all the furniture renovation shops - not the most idea, but a short walk to CWB and WC MTR stations and other food. quiet and the standard room as not as big as the pic, thou the full floor to ceiling window provides much light so it doesn't feel depressing even if its a small room towels are thick and fresh
Beoordeeld 19 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: