2015
Geweldig 8,2
op basis van 1194 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 1194 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,7
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,3
  • Personeel 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

Jasrene van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2016
Value for money
Upgrade facilities
Beoordeeld 10 september 2016

logesh van Nieuw-Zeeland
Zakelijke reizigers
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2016
Great location for shopping great tasty food
The kitchen was the best
Beoordeeld 08 september 2016

Sunita van Maleisië
(Echt)paren
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Great hotel and excellent staffs
We had a great stay. Rooms are clean and nice, bed and pillows are very comfy. Breakfast is very good. All the staffs (coffee house/front desk/room service) are attentive and friendly. The staffs at Coffee House are very good especially Ms Ramaya, keep up the good job.
Beoordeeld 05 september 2016

Anbalagan van Maleisië
(Echt)paren
Budget
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Happy to stay
1)very clean room with large bed 2)from hotel to t-nagar / ponds bazaar only 50rupees via auto 3)easy to get auto 4)potty's boutique is just walking distance 5)ags cinema/ theatre walking distance Happy n comfortable to stay !!
Beoordeeld 04 september 2016

Vijay van India
(Echt)paren
Premier met Ontbijt
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Service top class.
Customer service top class. Keep it up.
Beoordeeld 30 augustus 2016

Chew van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Strategy location
helpful and friendly staff
Beoordeeld 16 augustus 2016

HACHUTHEN van Singapore
(Echt)paren
Premier met Ontbijt
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2016
Enjoyable stay
Three of us shared the premier room. We had a comfortable stay but wish the air con could a little more coldrer.
Beoordeeld 11 augustus 2016

Anusya van Maleisië
Zakelijke reizigers
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
The place is simply superb with good environment,food is awesome I love it..
Overall the facilities and services are too good ..for me there's nothing to complain regarding anything..will choose this hotel for my future stay as well😊
Beoordeeld 11 augustus 2016

Mano van India
Gezinnen met jonge kinderen
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Not good as before
Stayed 2 yrs before Hotel worn off Needs refurbishment Can give 2-3 stars max
Beoordeeld 11 augustus 2016

Jayasingham van Australië
Individuele reizigers
Superior met Ontbijt
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Ok hotel
Surprised that this is a 5star hotel! Bath rooms needing renovations. Smelly carpets. Reception staff- not particularly welcoming, need to teach them how to smile!!! Staff in the restaurant very good. Good food in the Japanese restaurant! Tariff was good- Value for money!
Beoordeeld 10 augustus 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: