Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 272 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,5
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,6
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Ashwin van Verenigde Arabische Emiraten
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Decent hotel with attentive staff
Just stayed a day with kids and wife to avoid the last minute airport dash. Comfortable, clean, close to the terminal. Ticks all boxes.
Beoordeeld 25 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Srikanth van India
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Best transit option
Great location, 2 mins drive from the airport. Very courteous staff. A great buffet with an array of seafood and meat. Clean and modern rooms. The best option for transit travellers.
Beoordeeld 22 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kristopher van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good airport hotel
We only stayed one night. The room was modern enough with a few oddities such as a single panel on one side of the bed that controlled almost every light in the place. It was somewhat challenging to figure out which button controlled which lights. The control panel is on one side of the bed only which makes it awkward if you aren't sleeping on that side of the bed. Besides that though the bed was comfortable, the room was mostly clean, and it had a real rain shower head which s always a plus for me. We got room service which was ok but I couldn't finish mine because there was a cardamom seed or two in every bite which was just too much. Overall, we were happy and would stay again!
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anitha van Verenigde Staten
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Excellent location
The location of this hotel is perfect. The room was clean and comfortable. My son loved the hot shower and the bathroom. If you stay on the first floor, it can be pretty noisy due to people walking by at all hours. This is to be expected since most people who stay here are travelers catching flights at all hours. We stayed only a few hours so I did not explore or use any of the facilities. This hotel will definitely be our choice next time as well.
Beoordeeld 31 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Simon van Verenigd Koninkrijk
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Family travel
Clean hotel , very close to airport. Food was priced so we ate next door at a cafe which was cheap and clean
Beoordeeld 28 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shanu van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Cosy room
Cosy comfortable clean room
Beoordeeld 26 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Balamurugan van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Good
Good
Beoordeeld 25 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Aravindan van Maleisië
Groepen
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Decent
Not very impressive but decent enough
Beoordeeld 25 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ameet van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in juli 2016
1 night AirPort hotel
Satisfied very good hotel
Beoordeeld 24 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MILENA van Brazilië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe King
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Ghhj
Vghhjj
Beoordeeld 23 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: