Aangenaam 6,9
op basis van 442 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 442 beoordelingen
  • Hygiëne 6,2
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Sorteer op

Emma van Nederland
Gezin met oudere kinderen
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
Rustig, centraal gelegen.
Zwembad, ligging aan strand, loopafstand dorp.
Gewoon ontspannen, ontbijt zou ik in dorpje doen. Op strand wordt je belaagd door lokalen die je iets willen verkopen. Heerlijk aan strand en op loopafstand van dorpje. Gezelliger dan dat je in eerste instantie denkt.
Beoordeeld 11 augustus 2013

Erik van
Groep
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in september 2012
Niet meer het hotel wat het ooit was.
Naast het strand, Vlak bij centrum Lovina
Dit was mijn tweede verblijf in dit hotel. Helaas heb ik er niet meer van kunnen genieten als 6 jaar geleden. Er is in tussentijd weinig aan onderhoud gedaan. Het zwembad was zelfs in zeer slechte staat (missende tegeltjes en melkachtig water). Het restaurant was aan de dure kant, waardoor er weinig gasten gebruik van maakte. De kamers waren verder redelijk in orde.
Beoordeeld 03 oktober 2012

Bjorn van Nederland
(Echt)paar
Standaard Aan het zwembad
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
Leuke huisjes, met leuk zwembadje aan zee
Aan zee, relax sfeertje!
Heerlijk verbleven na onze reis door Java. Ons huisje (108) keek uit op het zwembad. Het bed was enorm en de kamer schoon. Direct aan zee en een aangenaam ontbijt, met vriendelijk personeel. Al met al een prima locatie, vooral voor deze prijs!
Beoordeeld 24 augustus 2012

Randolph-Tat van Nederland
(Echt)paar
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 6 nachten in juli 2012
."Leuk hotel en service met een glimlach".
De kamers werden dagelijks schoongemaakt. Gratis dagelijks drinkwater op de kamer en schone handdoeken
Het ontbijt was voor ons goed. Naar keuze brood met beleg, nasie goereng of mihoen, frisdrank of koffie of thee.Het zwembad was schoon. De cottages liggen vlak aan zee.Elke ochtend een mooi uitzicht dat ik thuis weer zal missen Bij aankomst een welkomdrankje. heerlijk weer. Op het zwarte strand liggen de vissersboten die nu voor de dolfijnen toer worden gebruikt. Men kan via de receptie allerlei attracties boeken. de prijzen zijn redelijk. Ik zelf heb een motor gehuurd en heb met mijn vrouw heerlijk rondgereden.
Beoordeeld 22 augustus 2012

Ann van België
Gezin met jonge kinderen
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2012
Goede locatie met tof zwembad !
Zwembad is toppie en dicht bij restaurantjes !
wij boekten dit hotel omdat onze vrienden er ook geboekt hadden. de ligging en het zwembad hebben veel goedgemaakt want als je de kamers en badkamers bekijkt heb je zin om te vertrekken ! de lakens en dekens met gaten in en totaal oud en versleten!de airco werkt wel optimaal. in de badkamer doe je best je ogen toe wanneer je doucht ... het ontbijt dat inbegrepen is : het fruitsapje is water met een vies smaakje , het gewone water is kraantjeswater en de pannekoeken ( die de opdringerige manager altijd en overal aanbeveelt ) zijn meestal niet doorbakken. en iets extra vragen is helemaal uit den boze want daar vraagt men grof geld voor !dit hotel heeft dringend een extreme make over lift nodig en een buitenlands management !
Beoordeeld 20 augustus 2012

Karel van Nederland
Gezin met oudere kinderen
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2012
Good hotel with pool and nxt to the beach
Nice , quiet and clean
The manager and staff are very helpful and very kind. The rooms are clean and there is actually hot water in a good working shower
Beoordeeld 17 augustus 2012

Maria van Nederland
Gezin met oudere kinderen
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2012
Dichtbij centrum en in een mooie tuin
De tuin is prachtig, goed zwembad
Het hotel is verouderd, maar wel schoon. We hebben begrepen dat er renovaties gaan plaatsvinden het komende jaar. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Beoordeeld 13 augustus 2012

Stefan van Nederland
Groep
Standaard Aan het zwembad
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2012
Lekker relaxen voor een betaalbare prijs
Pal op het strand, mooi zwembad en dichtbij eetgelegenheden
Buiten het hotel aan het strand staan de hongerige wolven klaar, ze wachten je op als nieuwkomer om van alles te verkopen. Eenmaal aangegevn dat je niks wilt is het okay. Excursies en vervoer beter biten hotel boeken, scheelt veel te veel, het. Eten wisselt per keer, heel apart...vlak om de hoek is de hoofdstraat met barretjes en. Leuke eetgelegenheden, veel beter en betaalbaar! Het personeel van jet hotel is erg behulpzaam en gereed om alles voor je te doen. Wifi is aanwezig, maar kan nog wel eens wegvallen of deverbinding is erg traag.
Beoordeeld 06 augustus 2012

willem van Nederland
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op oceaan
Ik verbleef 4 nachten in mei 2012
Gezellig hotel, mooi uitzicht op zee
Centrale ligging, seaview, vriendelijk personeel
Aanrader, prima ligging t.o.v. Centrum en zee. Vriendelijk personeel, wifi in kamer
Beoordeeld 06 juni 2012

Rudolf van Nederland
Groep
Standaard Aan het zwembad
Ik verbleef 2 nachten in mei 2012
Tophotel wat niet naast zijn schoenen loopt
Naast het strand, ruime kamers in een prachtige tuin.
Het verblijf hier was top! Hotel is ruim. Prachtige tuin met een mooi zwembad en als je de poort uitloopt direct keuze uit talloze restaurants, warungs, barretjes en clubs. Maar binnen de poorten van het hotel merk je helemaal niets van het rumoer! Staff is heel open en vriendelijk!
Beoordeeld 13 mei 2012


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: