Aangenaam 6,9
op basis van 571 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 571 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 6,9
  • Service 6,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 4,9
Sorteer op

Alif van Singapore
(Echt)paar
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
location
location money changer accessible
My stay was good. Just that the hot water was not working that well. Overall it was value for money!
Beoordeeld 16 september 2014

MOHAMAD van Maleisië
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Friendly and helpful staff
Location, eateries & helpful staff
It was a good place for the price. I would like to thanks Fauzi the front desk staff for the assistant he gave me during my stay.
Beoordeeld 09 september 2014

laurie van Australië
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
location convenience friendly staff
all of the above plus value
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Beoordeeld 04 september 2014

Carol van Nieuw-Zeeland
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2014
Bemo Corner Guest House
The staff
I wouldn't recommend this hotel.
Beoordeeld 02 september 2014

laurie van Australië
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
convenience location accessibility
all of the above plus value
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Beoordeeld 01 september 2014

laurie van Australië
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
convenience,location accessibility
all of the above plus value
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse
Beoordeeld 29 augustus 2014

laurie van Australië
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
convenience location for value
all of the above and accessibility
please refer to my numerous previous reviews on Bemo corner
Beoordeeld 28 augustus 2014

Sucipto van Indonesië
Zakelijke reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2014
Good Value for Money Guest House
Cheap and Good Location
Beoordeeld 23 augustus 2014

laurie van Australië
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
comfortable and convenient
location facilities accessibility
Its good value for the price and close to all restaurants,bars and transport easily obtained from the front.also a good moneychanger and cafe right next door.Some of the rooms a little noisy facing the street,so choose your room carefully i would suggest
Beoordeeld 22 augustus 2014

laurie van Australië
Individuele reiziger
Standaardkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2014
good value if you can handle a bit of noise
location value accessibility
the first room I was in had a wooden floor (unusual for here)and looked like it hadn't been scrubbed for a while obviously dust from the busy road outside.Also quiet noisy with constant passing traffic and late night party goers returning from the bars further down Legian st.Other than that if you are able to handle a bit of noise,and thats pretty much everywhere in Kuta these days it was fine.
Beoordeeld 20 augustus 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: