Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 942 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 7,0
  • Kamercomfort 7,2
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,5
Sorteer op

LESLIE van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Nice small hotel...
This comfortable small hotel is nice for a couple of nights. The rooms are small but have reasonable facilities. Hot shower, a/c & a nice touch a kettle! The staff are welcoming, friendly, & helpful. They arranged an interesting day trip for us at short notice. Only ten minutes from the airport, so ideal for incoming or outgoing flights. All in all a pleasant short stay.
Beoordeeld 28 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ANDRY van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Should be change hotel name with coco the hell
So dirty and small room at second floor with slippy stair and untasty food with bed that is so itchy full of mite......very very not recom hotel in the world
Beoordeeld 09 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ferry van Indonesië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2015
Strategic Location, but it is a bit old
The staffs are really helpful. The place is quite nice, but the hotel is a bit old. I even have problem with the door key.
Beoordeeld 09 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tiago van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in mei 2016
Disappointed
The rooms is very hot and dirty, the shower is terrible. I was very disappointed.
Beoordeeld 29 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anil van Turkije
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2016
No complaints.
.
Beoordeeld 29 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sanjay van India
(Echt)paren
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Best Place to stay
Best place to stay on main Highway but rooms are small
Beoordeeld 24 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michelle van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Very budget hotel
Tiny room, upstairs when I asked not for upstairs room, grotty bathroom, no wardrobe. Upside was nice staff, pool and good wifi. Very loud traffic noise even though we were right at the back in the mangroves...
Beoordeeld 22 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Howard van Australië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Regular visitor
In Room 110 extremely small no window
Beoordeeld 21 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nick van Australië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
It grows on you
When you get there is on a very busy road. Amongst trade places. The deluxe rooms are tiny. I had to put my bag in the bathroom which was tiny too. The road noise at night is terrible. But fir some reason it has a real homely feel. Staff are friendly and you can't help but like it. It is what it is for the money. And I'd defo stay again
Beoordeeld 17 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jean-Baptiste van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
my opinion
Deluxe room is very small and looks more like a standard one. But the swimming pool just in front is nice and staff is helpful.
Beoordeeld 16 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: