Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 942 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 7,0
  • Kamercomfort 7,2
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,5
Sorteer op

Hendrik van Nederland
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2013
Goed hotel, kleine kamers, met alles erop en eraan
Gunstig gelegen t.o.v.het vliegveld, Jimbaran
Goed hotel, gerund door jonge, maar zeer beleefde en vriendlijke mensen. Kleine kamers, maar wel van alle gemakken voorzien. Goede WiFi. Goed bed. Prima sanitaire voorzieningen. Zwembad. Koelkast.
Beoordeeld 31 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hendrik van Nederland
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in januari 2013
Een hotel met een prima comfort.
Bediening, bed, WiFi en het zwembad.
Als je Kuta, Denpasar en het zuidelijke deel van Bali wilt bezoeken is dit hotel een uitgelezen basis. Prachtige drukke en stille stranden in de buurt, bijv. Kuta (druk) en Nusa Dua (rustig). Ook Sanur is goed te bereiken. Ubud en Klungkung zijn, zeker op een scooter makkelijk aan te rijden en goed op één dag te doen.
Beoordeeld 31 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hendrik van Nederland
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2013
Kleine kamers, basic, maar wel prima verzorgd.
Prijs-kwaliteitverhouding is goed.
Hotel CoCo de Heaven ligt vlakbij het vliegveld van Bali, maar je hebt absoluut geen enkel last van opstijgende/dalende vliegtuiggeluiden. Het hotel is heel gemakkelijk te vinden omdat het aan een hoofdweg ligt richting Nusa Dua, richting het zuiden. De kamers zijn niet groot,geen opbergruimte. Je leeft vanuit je koffer/tas. Wel goed internet, een tv, een goed stevig bed, goede sanitaire voorzieningen, een zwembadje en een vriendelijke bediening door jonge mensen. Een aanrader voor een paar dagen logeren, m.n. als je plaatsen in Zuid-Bali wenst te bezoeken. Kuta en Denpasar zijn in ca. 20 min. per motor te bereiken.
Beoordeeld 26 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carl van België
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2013
kleine kamer met strooien dak
dicht bij luchthaven
De kamer is klein maar de badkamer is confortabel. Toen wij arriveerden was het aan het stormen en kleine stukjes van het rieten dak vielen op het bed, het rook er ook naar riet. Het ontbijt is erg beperkt, geroosterd brood met jam en koffie of the. Je kan wel geroosterd brood bijvragen.
Beoordeeld 15 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Danica van Nederland
Groepen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in oktober 2012
Prima verblijf voor backpackers
Zwembad is zeker een pluspunt, en dichtbij het vliegveld
Prima verblijf voor backpackers, vriendelijke service en dichtbij het vliegveld.
Beoordeeld 21 oktober 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andy van Indonesië
Groepen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good Enough
Everything almost perfect except the cleanliness. Bed & pillow feel so damp cos long time not used. 1 room with broken hot water shower, but overall still good. Nice staff,nice food, and fast wifi.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Simon van Australië
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Nice simple place
Near the airport. Nice people. Nice bed. Nice price.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jefri van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
good price and location
what can i say i pay a very good deal for 3 rooms, very near to airport, helpful staff only a little comment about cleanliness. overall acceptable
Beoordeeld 09 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Howard van Australië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Yet another beautiful stay at Coco
Congratulation Manager Franky, Motivated staff who really care about guest comfort. See you again soon
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michael van Indonesië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
so so
the water feel is so greasy, feel so uncomfortable with that but for the staff is so friendly
Beoordeeld 24 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: