arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Alle beoordelingen (922)

Zakelijke reizigers (54)

(Echt)paren (403)

Individuele reizigers (241)

Gezinnen met jonge kinderen (79)

Gezinnen met oudere kinderen (53)

Groepen (93)

Goed
7,1
uit 922 beoordelingen
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Faciliteiten
7,2
Ligging
7,0
Kamercomfort
7,2
Personeel
7,4
Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ontbijt/maaltijden
5,5

7 Hendrik W.
Netherlands
31 januari 2013
Een hotel met een prima comfort.
Bediening, bed, WiFi en het zwembad.
Als je Kuta, Denpasar en het zuidelijke deel van Bali wilt bezoeken is dit hotel een uitgelezen basis. Prachtige drukke en stille stranden in de buurt, bijv. Kuta (druk) en Nusa Dua (rustig). Ook Sanur is goed te bereiken. Ubud en Klungkung zijn, zeker op een scooter makkelijk aan te rijden en goed op één dag te doen.

7 Hendrik W.
Netherlands
26 januari 2013
Kleine kamers, basic, maar wel prima verzorgd.
Prijs-kwaliteitverhouding is goed.
Hotel CoCo de Heaven ligt vlakbij het vliegveld van Bali, maar je hebt absoluut geen enkel last van opstijgende/dalende vliegtuiggeluiden. Het hotel is heel gemakkelijk te vinden omdat het aan een hoofdweg ligt richting Nusa Dua, richting het zuiden. De kamers zijn niet groot,geen opbergruimte. Je leeft vanuit je koffer/tas. Wel goed internet, een tv, een goed stevig bed, goede sanitaire voorzieningen, een zwembadje en een vriendelijke bediening door jonge mensen. Een aanrader voor een paar dagen logeren, m.n. als je plaatsen in Zuid-Bali wenst te bezoeken. Kuta en Denpasar zijn in ca. 20 min. per motor te bereiken.

7 Hendrik W.
Netherlands
31 januari 2013
Goed hotel, kleine kamers, met alles erop en eraan
Gunstig gelegen t.o.v.het vliegveld, Jimbaran
Goed hotel, gerund door jonge, maar zeer beleefde en vriendlijke mensen. Kleine kamers, maar wel van alle gemakken voorzien. Goede WiFi. Goed bed. Prima sanitaire voorzieningen. Zwembad. Koelkast.

5,7 Carl C.
Belgium
15 januari 2013
kleine kamer met strooien dak
dicht bij luchthaven
De kamer is klein maar de badkamer is confortabel. Toen wij arriveerden was het aan het stormen en kleine stukjes van het rieten dak vielen op het bed, het rook er ook naar riet. Het ontbijt is erg beperkt, geroosterd brood met jam en koffie of the. Je kan wel geroosterd brood bijvragen.

7,7 Danica T.
Netherlands
21 oktober 2012
Prima verblijf voor backpackers
Zwembad is zeker een pluspunt, en dichtbij het vliegveld
Prima verblijf voor backpackers, vriendelijke service en dichtbij het vliegveld.

4,4 Tiago L.
Australia
29 mei 2016
Disappointed
The rooms is very hot and dirty, the shower is terrible. I was very disappointed.

6,8 Howard R.
Australia
21 mei 2016
Regular visitor
In Room 110 extremely small no window

6,8 Nick Y.
Australia
17 mei 2016
It grows on you
When you get there is on a very busy road. Amongst trade places. The deluxe rooms are tiny. I had to put my bag in the bathroom which was tiny too. The road noise at night is terrible. But fir some reason it has a real homely feel. Staff are friendly and you can't help but like it. It is what it is for the money. And I'd defo stay again

10 Khairel F.
Malaysia
16 mei 2016
Worth it!
Recommended!

10 Khairel F.
Malaysia
15 mei 2016
Best
Very comfort room, value for money & friendly staff. very good places to stay.