arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,1
op basis van 923 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 923 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,5
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 7,0
  • Kamercomfort 7,2
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,5

7 Hendrik W.
Nederland
31 januari 2013
Goed hotel, kleine kamers, met alles erop en eraan
Gunstig gelegen t.o.v.het vliegveld, Jimbaran
Goed hotel, gerund door jonge, maar zeer beleefde en vriendlijke mensen. Kleine kamers, maar wel van alle gemakken voorzien. Goede WiFi. Goed bed. Prima sanitaire voorzieningen. Zwembad. Koelkast.

7 Hendrik W.
Nederland
31 januari 2013
Een hotel met een prima comfort.
Bediening, bed, WiFi en het zwembad.
Als je Kuta, Denpasar en het zuidelijke deel van Bali wilt bezoeken is dit hotel een uitgelezen basis. Prachtige drukke en stille stranden in de buurt, bijv. Kuta (druk) en Nusa Dua (rustig). Ook Sanur is goed te bereiken. Ubud en Klungkung zijn, zeker op een scooter makkelijk aan te rijden en goed op één dag te doen.

7 Hendrik W.
Nederland
26 januari 2013
Kleine kamers, basic, maar wel prima verzorgd.
Prijs-kwaliteitverhouding is goed.
Hotel CoCo de Heaven ligt vlakbij het vliegveld van Bali, maar je hebt absoluut geen enkel last van opstijgende/dalende vliegtuiggeluiden. Het hotel is heel gemakkelijk te vinden omdat het aan een hoofdweg ligt richting Nusa Dua, richting het zuiden. De kamers zijn niet groot,geen opbergruimte. Je leeft vanuit je koffer/tas. Wel goed internet, een tv, een goed stevig bed, goede sanitaire voorzieningen, een zwembadje en een vriendelijke bediening door jonge mensen. Een aanrader voor een paar dagen logeren, m.n. als je plaatsen in Zuid-Bali wenst te bezoeken. Kuta en Denpasar zijn in ca. 20 min. per motor te bereiken.

5,7 Carl C.
België
15 januari 2013
kleine kamer met strooien dak
dicht bij luchthaven
De kamer is klein maar de badkamer is confortabel. Toen wij arriveerden was het aan het stormen en kleine stukjes van het rieten dak vielen op het bed, het rook er ook naar riet. Het ontbijt is erg beperkt, geroosterd brood met jam en koffie of the. Je kan wel geroosterd brood bijvragen.

7,7 Danica T.
Nederland
21 oktober 2012
Prima verblijf voor backpackers
Zwembad is zeker een pluspunt, en dichtbij het vliegveld
Prima verblijf voor backpackers, vriendelijke service en dichtbij het vliegveld.

7,6 Ferry M.
Indonesië
09 juni 2016
Strategic Location, but it is a bit old
The staffs are really helpful. The place is quite nice, but the hotel is a bit old. I even have problem with the door key.

4,4 Tiago L.
Australië
29 mei 2016
Disappointed
The rooms is very hot and dirty, the shower is terrible. I was very disappointed.

6,4 Anil B.
Turkije
29 mei 2016
No complaints.
.

8 Sanjay B.
India
24 mei 2016
Best Place to stay
Best place to stay on main Highway but rooms are small

4,8 Michelle A.
Australië
22 mei 2016
Very budget hotel
Tiny room, upstairs when I asked not for upstairs room, grotty bathroom, no wardrobe. Upside was nice staff, pool and good wifi. Very loud traffic noise even though we were right at the back in the mangroves...