Aangenaam 6,9
op basis van 604 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 604 beoordelingen
  • Hygiëne 7,3
  • Faciliteiten 5,0
  • Ligging 6,7
  • Kamercomfort 7,2
  • Personeel 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,7
  • Ontbijt/maaltijden 5,0
Sorteer op

jhon van Indonesië
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in april 2013
It's worth it
nice pool, clean, near to airport
free mineral water , coffee and tea. easy to park our car, and near to circle k and atm
Beoordeeld 29 april 2013

PING van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2013
cheap, budget, near to town
Cheap and budget hotel, near to airport, can walk to town
Beoordeeld 29 april 2013

Noor van
Groepen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2012
Very relaxed atmosphere with fellow travellers
swimming pool, laidback atmosphere, friendly staff
Nice friendly and laidback feel with and among international fellow-lodgers. most people sit outside by the pool to chill out and talk and swim. very relaxed and relaxing.
Beoordeeld 28 april 2013

Phillip van Australië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2013
Always nice relaxed stay
Staff, easy access to area i go. close to amenities that i want
easy access to the airport and serves my needs well when im there. Its better to get motorbike to stay in the area and the pool is good
Beoordeeld 25 april 2013

Phillip van Australië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2013
Always nice relaxed stay
Staff, easy access to area i go. close to amenities that i want
easy access to the airport and serves my needs well when im there. Its better to get motorbike to stay in the area and the pool is good
Beoordeeld 25 april 2013

Phillip van Australië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2013
Always nice relaxed stay
Staff, easy access to area i go. close to amenities that i want
this hotel is cheap and close to the airport. It serves my needs
Beoordeeld 25 april 2013

Lars van Finland
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
Comfortable stay in slightly worn room
Convenient location, clean, nice pool
Beoordeeld 24 april 2013

yuanri van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2013
Comfortable
Nice pool, close to the airport, central located
Beoordeeld 24 april 2013

WU van Taiwan
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2013
poor wifi connection~
Swimming pool, many chairs & tables on the balcony.
Dark long alley to beach and shopping mall with many motocycles. And poor wifi connection.
Beoordeeld 23 april 2013

Carlos van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 6 nachten in juli 2012
Great Budget hotel
Location, quiet, nice pool
Hotel is clean and has the necessary amenities. This hotel will appeal to those who travel to Bali often and need a clean and affordable place close to the airport.
Beoordeeld 19 april 2013


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: