Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 396 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

johan van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in december 2012
Leuk klein resort met veel aandacht voor elkaar
Prima kamers, fijn zwembad en behulpzame eigenaar/manager
Prima basis voor duiktrip Menjangan of dolfijnen achterna jagen met lokale vissersboot. Resort ligt in leuk straatje naar de kust, strand <250m. Wel verwijderd van drukkere centrum, maar met motor of shuttle van hotel duurt dit slechts 5min. Prima warungs op loopafstand. Dat internet er continu uitknalt, raak je aan gewend.
Beoordeeld 13 december 2012

Frank van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in november 2012
Leuk maar een net en eenvoudig hotel.
Mogelijkheid om dolfijnen te spotten
Een net maar eenvoudig hotel. Uitermate geschikt om dolfijnen te spotten. Met lokale bevolking goed af te spreken.
Beoordeeld 06 november 2012

Henny van België
Groepen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2012
super hotel!!
alles
Ik kan niets negatiefs over hotel Melamun zeggen. De ligging is perfect, de kamers waren super, het personeel was zeer behulpzaam, ...
Beoordeeld 04 oktober 2012

Ellen van Nederland
Groepen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in september 2012
Prachtige kamers en super gastvrije medewerkers
kamers & zwembad
Heerlijk verblijf gehad in Melamum echt een aanrader als je in Lovina wilt overnachten! De kamers zijn zoals het hoort; schoon, perfect bed en rustig en mooie veranda voor de kamer met uitzicht op t zwembad. Vanuit het hotel is de dolfijnen tour te regelen; schipper wekt je en binnen no time zit je in het bootje op t water! Na de tour een super lekker ontbijt, wat wil je nog meer!? In de buurt van t hotel een paar restaurantjes maar niet heel bijzonder.
Beoordeeld 01 oktober 2012

jeroentje van Nederland
Groepen
Ik verbleef 4 nachten in september 2012
fantastisch hotel!
vriendelijk personeel, prachtige omgeving, lekker zwembad
De huisjes zijn super gelegen in prachtige tuin, zwembad is heerlijk. Personeel is echt super! Gratis transfer naar lovina (5 min), geen taxi's daar. Eten in het hotel is ook perfect en ontbijt is super. Kamers schoon! Echt ontspannen hier. Ook leuke tours te regelen via hen, geweldig! Wij zijn 4 weken in Indonesië geweest en dit was de beste accomodatie!
Beoordeeld 20 september 2012

Johannes van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2012
Heerlijk hotel en fantastische service!
Vriendelijk, schoon kleinschalig hotel!
Over dit hotel niets anders dan lof!!! De 2 onder 1 kap bungalowtjes zijn schoon, praktisch en goed!Rustige ligging. Dicht bij het strand en heerlijke restaurantjes. Wij hebben hier 3 heerlijke dagen gehad. Als wij weer naar Noord-Bali gaan boeken wij weer dit hotel!! Willy Meester
Beoordeeld 24 augustus 2012

Cornelis van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2011
Super service klein maar fijn hotel
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Zeer fijn personeel en een meedenkend managment Zelfs hebben ze gezorgd voor BVN tv Was eerst niet voor handen
Beoordeeld 07 november 2011

Adrianus van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2011
prachtige bungalows en hard voor de zaak
gast vrijheid
Mooi complex wat we geboekt hadden was vol maar we kregen iets anders aan geboden wat prima was we hadden alleen geen tussen deur,De eigenaresse is een Autralische mevrouw die zich helemaal inzet voor de locale bevolking. Ze wordt door iedereen gewaardeert.Mooi zwembad goed ontbijt evt thee. perfect Je kunt over het strand na het centrum lopen maar dat duurt wel zeker 20 min.
Beoordeeld 16 september 2011

Freerk van Nederland
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juli 2011
Gastvrij hotel
Kleinschalig,gratis koffie en thee,verzorgde bungalows
Geweldige tijd gehad. Je bent hier echt te gast. Erg vriendelijk personeel. De eigenaresse is goed voor haar personeel en hun kinderen Ze geeft o.a. les aan de kinderen. Wel wat weinig keuze in ontbijt. Kamers schoon en verzorgd. Het strand in Lovina was smerig.
Beoordeeld 09 augustus 2011

JANNEKE van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2011
leuk vriendelijk hotel
Schone kamers, vriendelijke bediening, leuke tuin
we zijn maar 1 nacht in dit hotel gebleven. lovina heeft geen geweldig strand; bij laag water voelt de zeebodem modderig afgewisseld met koraal en rots. bij hoog water, wat we dit keer niet echt meegemaakt hebben, is de zee ok. hotel is een paar minuten lopen van strand. de reden om naar lovina te gaan is de excursie 's ochtends vroeg van 6-8 om dolfijnen te zien. dat is en blijft een bijzondere ervaring. de dolfijnen lijken de hordes bootjes te plagen ( ze duiken op te midden van een drukke plek met bootjes)maken een paar sprongetjes en verdwijnen weer om een tijdje later weer te midden van de bootjes op te duiken ( alle andere bootjes schieten dan als gekken toe). zonsopgang is prachtig, de vele vissersbootjes ( met toeristen) zijn mooi, en je ziet idd veel dolfijnen. onze kamers waren opvallend schoon. beddengoed was schoon en van goede kwaliteit. kamer was verder een weinig karakterloos. maar leuk aangelegde tuin en mooi zwembad. ontbijt was standaard, maar lekker; eieren in alle soorten bereidingen , pannekoeken en vers fruit.
Beoordeeld 05 augustus 2011


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: