Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 430 beoordelingen
  • Hygiëne 6,8
  • Faciliteiten 6,0
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 6,8
  • Personeel 6,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 5,0
Sorteer op

aprilia van Indonesië
(Echt)paar
Ik verbleef 3 nachten in september 2013
Good Value Budget Hotel
Cable TV, Air Conditioner, 24hr Hot Water, Outdoor swimming pool
Beoordeeld 05 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ganda van Indonesië
Individuele reiziger
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
just so so
just access
Poor staff service (no smile) for domestic traveller, and not prepare room (such as : empty soap, tissue) for new guest
Beoordeeld 01 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Abdul van Oost-Timor
Groep
Ik verbleef 6 nachten in november 2013
Cheap hotel with great staff performance
centre location
Beoordeeld 30 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pande van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe Executive
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
Backpacker hotel
No good, only the location was strategic.
The room was small and a bit smelly, the bedroom was very small. No dining service. I won't recommend this hotel.
Beoordeeld 28 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pande van Indonesië
Gezin met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
Backpacker hotel
The only good thing about the hotel was the location
The room was small and smelly, bathroom was really small. No dining service. I will never come back.
Beoordeeld 28 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Pierre van Frankrijk
Zakelijke reiziger
Ik verbleef één nacht in maart 2014
very substandard rooms, with small window, scary
nothing, absolutelly nothing...
Scracy rooms, small, not clean, red lights on front of room.
Beoordeeld 26 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dushyant van Australië
Groep
Ik verbleef 4 nachten in maart 2014
It was okey
Nothing really
Beoordeeld 23 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Constance van Maleisië
Groep
Ik verbleef één nacht in maart 2014
bad experience
nothing
The hotel is very noisy especially at night, the room is smelly due to heavy chlorine pour in the washroom.
Beoordeeld 22 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jade van Australië
(Echt)paar
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Good budget hotel
Location, rate, close to beach
We only stayed at S8 hotel for a couple of nights as we were travelling around Bali after Kuta. The hotel is very basic but no problems and good for a short stay. They are still in the process of fully finishing the hotel.
Beoordeeld 19 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Indrawan van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in januari 2014
Budget hotel near Kuta beach
Surrounding by shopping area, near with beach and cheap
Good enough for resting while our schedule were outside of hotel (took a private tour by rent a local driver car) Overall this hotel was recommended only for staying, shopping, and nightlife since it's near with the club.
Beoordeeld 11 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: