Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 181 beoordelingen
  • Hygiëne 8,0
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 5,9
  • Kamercomfort 7,6
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 6,1
Sorteer op
Geverifieerde beoordelingen

edward van Indonesië
Zakelijke reizigers
Deluxe 1 Queensize bed/ Tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in mei 2014
oke
centrally located, mid cost hotel
oke, its not a long stay, i think its quite oke, even the place is hard to find becouse its gotta enter a small road.
Beoordeeld 23 juni 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

akadhita van Indonesië
(Echt)paren
Deluxe 1 Queensize bed/ Tweepersoonsbed
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2013
Nice and clean
Location in the middle of Denpasar, God Value for Money, and Clean Room
Overall an average stay but value for money rooms and comfortable bed
Beoordeeld 03 april 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roberto van Indonesië
Individuele reizigers
Deluxe 1 Queensize bed/ Tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Cheap, clean, quite, strategic location
Clean room, cheap, internet
Recommended for budget in the central city of Denpasar
Beoordeeld 26 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chandra van Indonesië
Gezinnen met oudere kinderen
Suite 2 Queensize Bed / 2 Tweepersoonsbedden
Ik verbleef één nacht in september 2013
cooolll
room servic , comfortable bed , staff
very nice place , ggod design , good ambience and friendly staff
Beoordeeld 08 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chandra van Indonesië
(Echt)paren
Deluxe 1 Queensize bed/ Tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
good for backpacker
fast check in and checkout , room service , good service
great for bed & breakfast hotel and budget traveller
Beoordeeld 08 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lina van Indonesië
Zakelijke reizigers
Deluxe 1 Queensize bed/ Tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Tidy Hotel
Comfort, Clean, Friendly
It's a very good budget hotel, clean n comfortable room n bed, delicious breakfast, can sleep well quiet place, nice staff.
Beoordeeld 03 november 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

herly van Indonesië
(Echt)paren
Deluxe 1 Queensize bed/ Tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in augustus 2013
OK hotel
place to sleep, quiet, nice shower
just an ok place to sleep, the place is very quiet since its located far away in small street.. but still ok
Beoordeeld 06 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Catherine van Ierland
Individuele reizigers
Deluxe 1 Queensize bed/ Tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in juli 2013
Comfortable Hotel With Attentive Staff
Comfortable room, great staff, and tasty breakfast
Link Costel is an attractive and comfortable hotel, with beautifully designed and cozy rooms with all the amenities. The Indonesian breakfast, served on the terrace, is very good (usually a selection of fried noodles, fried rice, omlettes, and vegetables). The staff were extremely helpful in recommending activities and arranging transport, and were very friendly. The hotel is rather out of the way, and you'll probably need to take a cab if you want to visit the major attractions downtown, but there are places to eat only a few minutes' walk away.
Beoordeeld 19 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Amber van Australië
(Echt)paren
Deluxe 1 Queensize bed/ Tweepersoonsbed
Ik verbleef één nacht in juli 2013
great budget hotel
cheap, clean, good bathroom
great, but a short stay. The room was clean and had a great bathroom. Staff were friendly and the traditional food was great.
Beoordeeld 14 juli 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gde van Indonesië
(Echt)paren
Deluxe 1 Queensize bed/ Tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in mei 2013
a quite hotel
so quite hotel
Beoordeeld 11 juni 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: