arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Alle beoordelingen (468)

Zakelijke reizigers (7)

(Echt)paren (231)

Individuele reizigers (70)

Gezinnen met jonge kinderen (56)

Gezinnen met oudere kinderen (53)

Groepen (51)

Zeer goed
7,6
uit 468 beoordelingen
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Faciliteiten
6,6
Ligging
8,0
Kamercomfort
7,8
Personeel
7,6
Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,9

8 Frank D.
Netherlands
09 september 2011
Goede sfeer Matahari Terbit
Klein, Balinese styl en direct aan 't strand
Grote Hotel ketens in de buurt; Matahari Terbit is klein, ongeveer 30 kamers in een mooie tuin; direct aan t strand met goede Balinese sfeer. Mooie ruime kamers, goed restaurant. Voldoende restaurants en winkeltjes in de omgeving. Veel gemotoriseerde watersport voor de deur. Soms te veel; echter 't voordeel is dat er op een gegeven moment 't Eb wordt en t gerace stopt.

6 CHris C.
Belgium
14 april 2011
leuk hotel in leuke omgeving
leuke omgeving
het matahari terbit bali hotel is een leuk en proper hotel aan een relatief mooi en wit strand,de kamers zijn proper en er is free wifi.het hotel heeft ook een klein mooi zwembad gelegen in een zeer mooie tuin

8 Alexander V.
Netherlands
14 februari 2010
Matahari Terbit
Kleinschalig, persoonlijke aandacht
Beperkt, eentonig ontbijt. Badbenodigdheden karig (geen shampoo, 1 stukje zeep).
Leuk hotel, pal aan het strand, met keurig zwembad met voldoende ligbedden en parasols. Afgezien van het beperkte ontbijt een goede keuken voor lunch en diner. Voor een kortere vakantie (wij verbleven er 1 week) zeker aan te bevelen.

7 aagje H.
Netherlands
03 januari 2010
Fijn hotel
Kleinschalig Schoon Rustig
Geen
Goed hotel voor de prijs. Schoon, rustige ligging, kleinschalig, echter minimaal ontbijt, wel fruit op de kamer. Dichtbij airport dus goed voor een of twee nachten.

9 Dirk D.
Netherlands
24 december 2009
Klein maar fijn
uitstekende ontvangst en service Prettige ruime bungalows met rustig zitje op de veranda
Ruimte om de zee in te gaan is beperkt
We werden twee keer vrij laat op de avond bijzonder prettig ontvangen, ook met een drankje op de kamer.Het hotel zorgde bovendien voor een prima en niet dure chauffeur voor het vervoer van en naar het vliegveld en voor een rondrit door het zuiden van Bali. Alles wordt piekfijn onderhouden, we zagen zelfs dat het strand 's ochtends vroeg werd geegaliseerd. Ook het zwembad en het gras worden zeer goed onderhouden. We komen er heel graag terug, wat dat betreft schrijf ik deze recentie een beetje contre coeur.

9,6 Dan C.
United States of America
16 mei 2016
Great find!
This was a last minute booking when I was on the way to Bali; I had a two day layover and wanted a quiet place to relax. Some of the poor reviews had me skeptical.. I was really sceptical, but was pleasantly surprised!! Yes, some things need to be updated, the wi-fi drops off at times, and my tv didn't work, but everything else made up for it. The staff is AMAZING! Very kind, pleasant, and attentive to my needs. Everyday they have workers tending to the grounds and cleaning rooms, all smiling and saying hello. The small restaurant and pool area are fabulous, situated just on the beach. The beach isn't the best for swimming, but a great place to relax. Some great shops and restaurants just outside the front of the hotel. If you want a stiff, 5-star sort of place, take your business down the road. If you want a real place to relax, live authentic, and be treated like family, the Matahari Terbit is for you. I'll definitely be back.

8,4 Rachael H.
United Kingdom
16 mei 2016
Mr Bob
We had a four day break and enjoyed our time here. The manager, his family and staff were second to none. Very helpful and accommadating. The restaurant served good food and there is a new menu on the way which we sampled and thoroughly enjoyed. If I had to be negative about anything it would be that the hotel just needs a little tlc. The rooms were clean,spacious and the a/c worked well. Situated on the beach and within easy walking distance to many restaurants. Definitely value for money. We would stay again. Mr Bob.

5,6 Renette H.
Australia
27 maart 2016
Faulty Towers
No air conditioning in first room, toilet overflow in second room. Most staff nice, front desk guy not very pleasant or helpful, he didn't give details of hotel spa but recommended and alternate spa 3 kms away. Breakfast was ok. No restaurant at night. The beach is a little smelly at low tide

8,4 Nooraizan O.
Brunei Darussalam
04 april 2016
peaceful, relaxing, good walk
Breakfast by the beach, restaurants, watersports and street shops are easy to find. the room is spacious. great for backpackers in group as well. the amenities are limited but not a big deal. recommended.

8,7 Dilpreet A.
India
25 februari 2016
Good experience
View,pool,massage
Great view from every room lil scary at night and even they should improve the washroom a little more otherwise worth trying it