Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,6
op basis van 486 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 486 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,7
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,9

Frank D.
Nederland
09 september 2011
Goede sfeer Matahari Terbit
Klein, Balinese styl en direct aan 't strand
Grote Hotel ketens in de buurt; Matahari Terbit is klein, ongeveer 30 kamers in een mooie tuin; direct aan t strand met goede Balinese sfeer. Mooie ruime kamers, goed restaurant. Voldoende restaurants en winkeltjes in de omgeving. Veel gemotoriseerde watersport voor de deur. Soms te veel; echter 't voordeel is dat er op een gegeven moment 't Eb wordt en t gerace stopt.

CHris C.
België
14 april 2011
leuk hotel in leuke omgeving
leuke omgeving
het matahari terbit bali hotel is een leuk en proper hotel aan een relatief mooi en wit strand,de kamers zijn proper en er is free wifi.het hotel heeft ook een klein mooi zwembad gelegen in een zeer mooie tuin

Alexander V.
Nederland
14 februari 2010
Matahari Terbit
Kleinschalig, persoonlijke aandacht
Beperkt, eentonig ontbijt. Badbenodigdheden karig (geen shampoo, 1 stukje zeep).
Leuk hotel, pal aan het strand, met keurig zwembad met voldoende ligbedden en parasols. Afgezien van het beperkte ontbijt een goede keuken voor lunch en diner. Voor een kortere vakantie (wij verbleven er 1 week) zeker aan te bevelen.

aagje H.
Nederland
03 januari 2010
Fijn hotel
Kleinschalig Schoon Rustig
Geen
Goed hotel voor de prijs. Schoon, rustige ligging, kleinschalig, echter minimaal ontbijt, wel fruit op de kamer. Dichtbij airport dus goed voor een of twee nachten.

Dirk D.
Nederland
24 december 2009
Klein maar fijn
uitstekende ontvangst en service Prettige ruime bungalows met rustig zitje op de veranda
Ruimte om de zee in te gaan is beperkt
We werden twee keer vrij laat op de avond bijzonder prettig ontvangen, ook met een drankje op de kamer.Het hotel zorgde bovendien voor een prima en niet dure chauffeur voor het vervoer van en naar het vliegveld en voor een rondrit door het zuiden van Bali. Alles wordt piekfijn onderhouden, we zagen zelfs dat het strand 's ochtends vroeg werd geegaliseerd. Ook het zwembad en het gras worden zeer goed onderhouden. We komen er heel graag terug, wat dat betreft schrijf ik deze recentie een beetje contre coeur.

brian H.
Australië
20 augustus 2016
Nice old style Balinese hotel water pluming needs fixing plus menu needs updating especially breakfast . Will go back to hotel for sure a relaxing holiday

david F.
Australië
19 augustus 2016
Great location, friendly staff, management really keen to keep improving
My wife and I stayed here for 2 nights and loved it. Location is perfect, staff were excellent, Nyoman and Susie (the managers) were on hand to meet the guests and get to know you.. They were also happy to take on advice like putting kettles for boiling water in the rooms. The place is really on the up and close to many great eating places. We would definitely come back to stay here. Oh and the even gave us a later checkout to match our flights. Great value really reasonably priced. Thankyou Sharon and David 16.8.16

Becky P.
Verenigd Koninkrijk
14 augustus 2016
Good!!
To say that this is an incredibly cheap hotel I was amazed at their high standards! Clean rooms, fantastic staff, good facilities - the TV in the room was amazing, had lots of movies (fox)! Pool was clean and the restaurant was fantastic! The only bad thing about this hotel is that it is a good hour walk from the nicer beaches.

MD R.
Bangladesh
13 augustus 2016
Happy
Good to stay with limited budget.

Naomi P.
Australië
29 juli 2016
Great value accommodation in a handy location for water activities.
Great location - large rooms in single story private thatched roof bungalow style rooms, pool and restaurant overlooking ocean with easy access to nearby restaurants, beach activities, mini marts and massage/spas. Although aging the accommodation is clean and comfortable. Recommend Coconut Restaurant (great international coffee and food) and adjoining spa (clean, private and very relaxing).