Goed 7,3
op basis van 833 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 833 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 5,4
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

FOO van Maleisië
(Echt)paren
Standaard Hot Deal
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
Worth a visit
Cheap, Clean, Comfortable Bed
Beoordeeld 03 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sriwisut van Thailand
Groepen
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Nice, Model hotel
nice reception and nice room
Beoordeeld 29 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tjandra van Indonesië
Zakelijke reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in maart 2013
clean, close to downtown
8kms from airport. Starbucks 2 mins walk. Clean & sufficient for transit stop
Beoordeeld 28 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Selwyn van Indonesië
Zakelijke reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in juli 2012
nice and clean room after tiring day at work
clean, cheap and friendly
It was superb hotel for budget project and cleanliness very acceptable
Beoordeeld 23 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Selwyn van Indonesië
Zakelijke reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in juli 2012
acceptable for the price
cheap, clean and friendly
It was superb hotel for budget project and cleanliness very acceptable
Beoordeeld 23 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

YAKOBUS van Indonesië
Individuele reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in november 2012
Nice Budget Hotel
Affordable, Nice Room and Centrally Located
This hotel is located on Jalan Teuku Umar in Denpasar City. on this road you can find a lot of variety of foods. The location is also very strategic. You can get a better start to other area such as Gianyar, Bedugul, Singaraja or klungkung Karang Asem rather than staying in other area.
Beoordeeld 19 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

karolin van Indonesië
Individuele reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef 4 nachten in februari 2013
Comfortable
Good price, clean,friendly staff
Nice hotel, clean and comfortable room. Good location, easy to go anywhere. Friendly staff. It is good for anybody who looks for good price hotel and clean.
Beoordeeld 14 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jessica van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef 2 nachten in januari 2013
Modern and energy efficient hotel
Environmentally conscious and simple
Pop hotel is working on being as green as they can. Recycle bins are everywhere as well as environmental information. I am so glad they are boosting awareness and encouraging all of us to save energy and minimize waste. The rooms were very simple, clean and comfortable. It has a dorm-like feel to it with bright colors.
Beoordeeld 12 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jessica van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in januari 2013
Modern and brightly colored
Positive staff, fun colors and music during the day
This was my second time staying at Pop on my way to a new place. I really enjoyed the music that plays during the day. Pop is a hip, young, family friendly place to stay. Rooms are very clean and simple. Stay here if you are looking to have your basic needs met with no fuss.
Beoordeeld 12 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michele van Canada
(Echt)paren
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in maart 2013
Comfortable rooms - bit of a weird bathroom
Comfortable bed
We overnighted here and were pleasantly surprised. The rooms were very clean and comfortable. The bathroom is a little pod but the showers have tons of pressure and hot water. Staff is helpful.
Beoordeeld 10 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: