Goed 7,3
op basis van 833 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 833 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 5,4
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,3
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

novy van Indonesië
Zakelijke reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef 5 nachten in november 2013
good design
clean room
hotel service and room condition are nice, far beyond my expectations, for its relatively less price. Maybe be not to good for family with kids, as there's no much space for children to play in the hotel.
Beoordeeld 25 januari 2014

Astari van Indonesië
(Echt)paren
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in januari 2014
nice
clean comfort low budget
I enjoyed it and maybe will be back on my next trip
Beoordeeld 22 januari 2014

Adam van Zweden
Individuele reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Good place to stay the night
Cheap, friendly staff, air conditioned
Beoordeeld 21 januari 2014

Chee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in januari 2014
return customer
cleanliness, comfort stay, nice breakfast
Beoordeeld 17 januari 2014

isdianto van Indonesië
Zakelijke reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in januari 2014
very simple
small, simple and clean
close to city centre and easy access with taxi, buat far away from beach and other attraction.
Beoordeeld 13 januari 2014

Aulia van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard Hot Deal
Ik verbleef 4 nachten in december 2013
Good and friendly hotel
Friendly staff, fast internet and clean hotel
Beoordeeld 08 januari 2014

Natalie van Australië
(Echt)paren
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in december 2013
Convenient and hassle free.
Clean, comfortable and convenient.
Always hassle free. Check-in is quick. The staff are helpful. The rooms are perfect for people like me who just want a good night's rest while passing through Bali.
Beoordeeld 25 december 2013

Jozep van Indonesië
Zakelijke reizigers
Standaard Hot Deal
Ik verbleef één nacht in november 2013
Effective short stay
Clean, centrally located and budget
Short stay less than 24 hours but unfortunately hotel does not provide free airport transfer.
Beoordeeld 30 november 2013

Jerry van Indonesië
(Echt)paren
Standaard Hot Deal
Ik verbleef 4 nachten in september 2013
comfy and cheap
clean, comfy and cheap
we love to stay there and plan to stay back with our kids
Beoordeeld 27 november 2013

donna van Indonesië
(Echt)paren
Standaard Hot Deal
Ik verbleef 2 nachten in november 2013
first impression is very bad
in the city, easy to acces all location and many restaurant around this hotel
First impression is really bad. Front desk staff is not friendly while check in. Arrived in the room no water for shower and reported to FO staff, he asked me to wait 10 minutes. After 25 minutes for the second report to FO finally we had water in the shower. Staff not hospitable, no greeting and no smiling at all.
Beoordeeld 18 november 2013


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: