Terug naar hotelinformatie

Goed 7,0
op basis van 381 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 381 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,1
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 6,3
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Sorteer op

Marlies B. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2011
achteraf en weinig charme
ontbijt bestond uit pannekoeken en fruit, was goed
bij aankomst bleek onze kamer, 2 eenpersoonsbedden te hebben, andere kamers waren niet meer beschikbaar. Vervolgens is er tijdens het verdere verblijf weinig hulp geboden. Kamer had geen charme, te duur voor locatie en kamer.
Beoordeeld 07 september 2011

Bertha P. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in juli 2011
Waar voor je geld bij dit hotel!
Aan de rijstvelden, schoon, hele grote kamer met dito badkamer en apart bad en douche. Vriendelijk behulpzaam personeel. Kleinschalig hotel met mooie tuin en klein zwembad met handdoekgebruik..
Het hotel is zeker aan te bevelen, als je graag een hotel wilt wat rustig gelegen is en aan de rijstvelden wilt zitten. Het laatste stuk van de weg is wel erg slecht en 's avonds aardedonker, dus een zaklantaarn is geen overbodige luxe.Het zwembad was kapot bij aankomst, maar wij mochten gebruik maken van het zwembad van een luxe resort aan de overkant van de straat, wat geen straf was. Ontbijt was simpel maar vers en niets op aan te merken. Niet ver naar Monkey Forest lopen, wat ook handig is.
Beoordeeld 02 augustus 2011

Arne G. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 3 nachten in mei 2011
Persoonlijk en rustige cottage met prachtig view
Zeer goede service, gemoedelijk.
Ons bezoek naar Ubud na het drukke Jakarta was een wereld van verschil. Mooie grote kamers met veel raam. 's Morgens in alle rust een simpel maar heerlijk ontbijt. Het personeel is zeer alert in positieve zin. Heerlijke bedden. Gratis shuttle naar de stad, lijkt ver naar de stad maar er zijn sluiproutes naar de stad wat slechts 5 min wandelen is. Ook naar monkey forest gewandeld, slechts 10 minuten met een prachtig sawah's. Negatief: brokkelweg aan het einde van de weg.
Beoordeeld 25 mei 2011

Henk B. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in april 2011
Leuk kleinschalig met vriendelijk open personeel.
Mooie ligging buitenaf, ruime lichte kamer.
Ondanks een nacht in verkeerde kamer tgv dubbele boeking was het een aangenaam verblijf. Het complex ligt afgelegen aan eind van hobbelweg, daar hebben we bewust voor gekozen en is prima bevallen. Voor gratis vervoer wordt gezorgd. Ontbijt is simpel maar volstaat. Met "onze" chauffeur hebben we een paar tourtochten besproken en gemaakt. Bij het inchecken van vliegtuig mocht ik gebruik maken van de computer van de receptie. Omdat het kleinschalig is, is er weinig personeel dus je bent gauw bekend met elkaar en dat geeft een prettig gevoel.
Beoordeeld 07 mei 2011

romain B. van Frankrijk
Groepen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Nice place
Little away from the main attractions
Beoordeeld 20 augustus 2016

Michele S. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in januari 2016
was ok
Nice place, basic, could have been cleaner the bathroom was very grotty, had to clean it myself, The hotel is far out if on your own, The pool is beautiful, Breakfast was average, hard to find staff, when need them, waited about 30 minutes at desk, think they all asleep out the back, wouldnt stay here again
Beoordeeld 07 augustus 2016

Steven K. van Australië
Groepen
Ik verbleef 10 nachten in juni 2016
Putrid Ayu Cottages
Me and 2 friends stayed for 10 nights here. Positives: - Large clean pool - Large rooms - Friendly staff & locals - Nice short walk to the main street & monkey forest Negatives: - Dirty rooms & dirty bed sheets - example: bed sheets & pillow cases had blood stains & I'm assuming food and/or bodily stains on them. We had to ask repeatedly for sheets to be changed over. Staff lacked the training or care or understanding about hygiene, in that they would clean the room & not change over dirty/stained sheets for new guests arriving. - Dirty walls and bathrooms needing a good clean - Sliding doors in the rooms, have a good inch gap, which makes getting attacked at night by mosquitoes very regular. - The manager/owner was very annoying, most mornings, asking us where we're going, what we're doing and trying to sell us a tour. On return to the Hotel most days, would ask us where we went, what our plans are for the following day, quite nosy, (I didn't feel it was out of being friendly or being curious, was just trying to sell us something). Let your guests relax without hanging around them by the pool. - The breakfast was quite bland and very basic. - No safe in the rooms - be vigilant with your belongings cash, passport etc.. Overall - you get what you paid for, no offense to the staff, next time, I'll try a different option when in Ubud.
Beoordeeld 17 juni 2016

Cintia L. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
.
.
Beoordeeld 05 juni 2016

Helen D. van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Good
Enjoyed this villa. Basic, but great value for money. Will definately return xxx
Beoordeeld 30 april 2016

Harry F. van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in april 2016
Was awesome!
The hotel was great and Gusty was especially amazing!
Beoordeeld 19 april 2016