arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,9
op basis van 217 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 217 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,9
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,2

Sander S.
Nederland
09 oktober 2012
Fraai aangelegd en leuk voor kleine kinderen
Hotel ligt in mooi grote tuin met groot zwembad en speelruimte voor kkleine kinderen
Het resort is mooi aangelegd met fraai zwembad en leuke voorzieningen voor de kleine kinderen. De kamers waren echter niet helemaal goed af te sluiten en beschikten niet over een klamboe, dus wel last van muggen op kamer (zelfs in droge seizoen). Lovina vooral leuk voor de dolfijnentrips. Als locatie vonden Amed relaxter

Elisabeth H.
Nederland
04 oktober 2012
ruime kamer in mooie tuin
schoon ruim dichtbij strand
Mooi gelegen hotel vlakbij strand waar je dolfijnen tocht kan maken en snorkelen kunt. Hotel regelt alles prima. Goede service. Ruime kamers met alle voorzieningen. Wifi alleen bij grotere zwembad en restaurant. Restaurant is prima, af en toe is er Bbq met dans. Ontbijt is goed, genoeg keuze. Veel restaurants dichtbij en toch heerlijk rustig.

MAA K.
Nederland
14 augustus 2012
wat ouder hotel in prachtige tuin
mooie tuin, ruime kamers
Kamers en badkamers ietwat gedateerd, maar ruim en schoon en gelegen in mooie tuin. Twee zwembaden en voldoende ligmogelijkheden bij de zwembaden.

Luk D.
België
10 september 2011
Goed en aangenaam hotel, maar zonder extra.
zwembad, ligging, grote kamers
We verbleven 3 nachten in Lovina in dit hotel. Een mooie grote kamer, enkel het bed was wat klein vergeleken met de grootte van de kamer. Het ontbijt was lekker, maar bediening slecht en traag. Ontbijt pas om 7u30 als je om 8u00 excursies aanbiedt, is veel te laat, zeker met de trage bediening. Personeel wel zeer vriendelijk en aan de receptie verliep alles vlot en perfect. Het hotel straalt al bij al weinig charme uit, maar is prima gelegen vlakbij restaurants en strand. De excursies (Munduk en Bedugul, snorkelen in Mendangan en de dolfijnen) waren goed en aan te raden. Al bij al een goede ervaring in Lovina en zeker aan te raden.

Marius P.
Nederland
01 juni 2011
Beautifull gardens and more than nice rooms
Garden
Mooi rustig gelegen hotel met kamers verspreid over de mooi onderhouden tuin. De kamers zijn smaakvol ingericht met een goed bed en prettige kussens. Als het warm water op is betekent dit dat de gast walser is. Vraag bij de receptie om een nieuwe en het is weer voor elkaar. In tegenstelling tot de uitstraling en de prijs is het ontbijt erg mager. Echt een tegenvaller. Maar een heerlijk verblijf gehad.

Bella B.
Nederland
17 juli 2016
Great place
Great staff, great pool, great rooms

Mark R.
Verenigde Staten
16 juli 2016
Stay elsewhere
We understand that the facility is dated and are ok with that especially because the grounds are nice. The room was filthy and the bed cover was old and needed a cleaning. The sheets, pillow cases and blankets were all pilling.

Esther H.
Zwitserland
22 juni 2016
Lovely bungalows with a lot of green around
This hotel was very nice. We stayed one night in the bungalow and liked it a lot--they are simple, but nicely decorated and clean. The staff is very friendly as well.

angela S.
Nederland
21 mei 2016
Dont stay in the budget rooms
Dont stay in a budget room, the sweaty hot boxes close to the road and staff accomodation and its noisy, super hot, no aircon. I tried to upgrade, but they would have charged me more than the difference i would have paid on agoda, this is a joke. Avoid the budget rooms and the rest is fine

VICKI B.
Australië
20 mei 2016
RELAXING OASIS
Everything is good, 2 pools, friendly staff, clean rooms beautiful grounds. Value for money.