Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,9
op basis van 218 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 218 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,9
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,2

Sander S. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 5 nachten in september 2012
Fraai aangelegd en leuk voor kleine kinderen
Hotel ligt in mooi grote tuin met groot zwembad en speelruimte voor kkleine kinderen
Het resort is mooi aangelegd met fraai zwembad en leuke voorzieningen voor de kleine kinderen. De kamers waren echter niet helemaal goed af te sluiten en beschikten niet over een klamboe, dus wel last van muggen op kamer (zelfs in droge seizoen). Lovina vooral leuk voor de dolfijnentrips. Als locatie vonden Amed relaxter
Beoordeeld 09 oktober 2012

Elisabeth H. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in september 2012
ruime kamer in mooie tuin
schoon ruim dichtbij strand
Mooi gelegen hotel vlakbij strand waar je dolfijnen tocht kan maken en snorkelen kunt. Hotel regelt alles prima. Goede service. Ruime kamers met alle voorzieningen. Wifi alleen bij grotere zwembad en restaurant. Restaurant is prima, af en toe is er Bbq met dans. Ontbijt is goed, genoeg keuze. Veel restaurants dichtbij en toch heerlijk rustig.
Beoordeeld 04 oktober 2012

MAA K. van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2012
wat ouder hotel in prachtige tuin
mooie tuin, ruime kamers
Kamers en badkamers ietwat gedateerd, maar ruim en schoon en gelegen in mooie tuin. Twee zwembaden en voldoende ligmogelijkheden bij de zwembaden.
Beoordeeld 14 augustus 2012

Luk D. van België
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2011
Goed en aangenaam hotel, maar zonder extra.
zwembad, ligging, grote kamers
We verbleven 3 nachten in Lovina in dit hotel. Een mooie grote kamer, enkel het bed was wat klein vergeleken met de grootte van de kamer. Het ontbijt was lekker, maar bediening slecht en traag. Ontbijt pas om 7u30 als je om 8u00 excursies aanbiedt, is veel te laat, zeker met de trage bediening. Personeel wel zeer vriendelijk en aan de receptie verliep alles vlot en perfect. Het hotel straalt al bij al weinig charme uit, maar is prima gelegen vlakbij restaurants en strand. De excursies (Munduk en Bedugul, snorkelen in Mendangan en de dolfijnen) waren goed en aan te raden. Al bij al een goede ervaring in Lovina en zeker aan te raden.
Beoordeeld 10 september 2011

Marius P. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in mei 2011
Beautifull gardens and more than nice rooms
Garden
Mooi rustig gelegen hotel met kamers verspreid over de mooi onderhouden tuin. De kamers zijn smaakvol ingericht met een goed bed en prettige kussens. Als het warm water op is betekent dit dat de gast walser is. Vraag bij de receptie om een nieuwe en het is weer voor elkaar. In tegenstelling tot de uitstraling en de prijs is het ontbijt erg mager. Echt een tegenvaller. Maar een heerlijk verblijf gehad.
Beoordeeld 01 juni 2011

Roeland B. van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Good, but could be much better (with little effort)
Convenient location with all the places to be in Lovina in walking distance. Spacious rooms and nice swimming pools. Downsides: awfully smelly dogs walking around the garden, staff did not make me feel very appreciated as guest.
Beoordeeld 27 juli 2016

Bella B. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Great place
Great staff, great pool, great rooms
Beoordeeld 17 juli 2016

Mark R. van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Stay elsewhere
We understand that the facility is dated and are ok with that especially because the grounds are nice. The room was filthy and the bed cover was old and needed a cleaning. The sheets, pillow cases and blankets were all pilling.
Beoordeeld 16 juli 2016

Esther H. van Zwitserland
Groepen
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Lovely bungalows with a lot of green around
This hotel was very nice. We stayed one night in the bungalow and liked it a lot--they are simple, but nicely decorated and clean. The staff is very friendly as well.
Beoordeeld 22 juni 2016

angela S. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Dont stay in the budget rooms
Dont stay in a budget room, the sweaty hot boxes close to the road and staff accomodation and its noisy, super hot, no aircon. I tried to upgrade, but they would have charged me more than the difference i would have paid on agoda, this is a joke. Avoid the budget rooms and the rest is fine
Beoordeeld 21 mei 2016