Goed 6,4
op basis van 1160 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1160 beoordelingen
  • Hygiëne 6,1
  • Faciliteiten 5,4
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 6,4
  • Personeel 6,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,7
Sorteer op

wally van Nederland
Individuele reizigers
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in maart 2012
balinees hotel als je het echte bali wilt zien
keuken en de ligging in de stad
in die plaats/regio het beste balinees hotel voor het echte bali gevoel met een heel scherpe prijs
Beoordeeld 16 april 2012

Wim van België
Groepen
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 7 nachten in januari 2012
abolute tegenvaller
kan ik echt niet bedenken..sorry
enkel aan te raden als je spotgoedkoop wil verblijven..oude donkere kamers..zeer vroeg op de ochtend lawaai van de bouwvakkers..bij de minste regenval staat straat volledig onder water..dit is toch het minst vriendelijke personeel tot zover in bali voor mij.
Beoordeeld 06 februari 2012

Rene van Nederland
Individuele reizigers
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juli 2011
prima hotel, gunstig gelegen
veel winkels en restaurants in de buurt, prettige omgeving
prima ontvangst met drankje, prima kamer, goed indonesisch ontbijt, prettige bediening, door hotel naar vliegveld gebracht op zeer vroeg tijdstip.
Beoordeeld 13 augustus 2011

Monika van Zwitserland
Individuele reizigers
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in juli 2011
Verschrikkelijk
Geen
Rond om de kamer werd gebouwd, ongelofelijke herrie de hele tijd. Kamer was vies, prullenbak in wc helemaal vol met oude stinkende maandverbanden. Kamer stok sowieso. Personeel buitengewoon onvriendelijk. Op klachten kon niet ingegaan worden. Na een nacht vertrokken ondanks betaald voor 4.
Beoordeeld 25 juli 2011

dianne van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Wrong turn
The reserved room is not what they gave us. The bed sheet is feeling dirty , the place is not so good. But the staff is great and food is okay.
Beoordeeld 30 september 2016

Abdelrahman van Egypte
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Cheater hotel
This hotel is big cheater The photo online very nice but The truth is totally different Also they charge you extra for the Aircon
Beoordeeld 21 september 2016

Steven van Australië
Individuele reizigers
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Good stay
Great value for money rooms clean and comfortable
Beoordeeld 16 september 2016

Steven van Australië
Individuele reizigers
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great stay
As below
Beoordeeld 16 september 2016

Owen van Australië
Individuele reizigers
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 8 nachten in augustus 2016
Cheap n cheerful
Pro's - Price, location, most of the staff are happy, cheap drinks, mini mart out the front. Close to excellent cheap eats, & laundries. Its perfect for backpackers or the traveller who just needs a cheap, comfy place to sleep after being out exploring all day. Definitely better value than a dorm. Con's - some of the older members of staff seem completely jaded & over their jobs & treat any question/request you have as a tremendous burdon. The hotel is also showing its age, the bathrooms could use better water pressure, & renovation. Its
Beoordeeld 11 september 2016

Tatsuhiko van Japan
(Echt)paren
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Affordable with swimming pool
With this price and a swimming pool, a good place to come from the airport and go to the airport. Located in the middle of Legian/Kuta, you have everything you want, restaurant, laundry service, coffee shop, and shops. There are many junior staff, trainees they say, who are keen to help you to carry your luggage.
Beoordeeld 10 september 2016


1

2

3

1234

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: