Terug naar hotelinformatie

Aangenaam 6,5
op basis van 1149 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1149 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 6,1
  • Faciliteiten 5,6
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 6,4
  • Personeel 6,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,7

wally B.
Nederland
16 april 2012
balinees hotel als je het echte bali wilt zien
keuken en de ligging in de stad
in die plaats/regio het beste balinees hotel voor het echte bali gevoel met een heel scherpe prijs

Wim G.
België
06 februari 2012
abolute tegenvaller
kan ik echt niet bedenken..sorry
enkel aan te raden als je spotgoedkoop wil verblijven..oude donkere kamers..zeer vroeg op de ochtend lawaai van de bouwvakkers..bij de minste regenval staat straat volledig onder water..dit is toch het minst vriendelijke personeel tot zover in bali voor mij.

Rene B.
Nederland
13 augustus 2011
prima hotel, gunstig gelegen
veel winkels en restaurants in de buurt, prettige omgeving
prima ontvangst met drankje, prima kamer, goed indonesisch ontbijt, prettige bediening, door hotel naar vliegveld gebracht op zeer vroeg tijdstip.

Monika Z.
Zwitserland
25 juli 2011
Verschrikkelijk
Geen
Rond om de kamer werd gebouwd, ongelofelijke herrie de hele tijd. Kamer was vies, prullenbak in wc helemaal vol met oude stinkende maandverbanden. Kamer stok sowieso. Personeel buitengewoon onvriendelijk. Op klachten kon niet ingegaan worden. Na een nacht vertrokken ondanks betaald voor 4.

KISUN G.
Zuid-Korea
29 augustus 2016
Great stay
Friendly staff Clean and large room Large balcony Everyday cleaning Good location Hot shower But wifi is no good.

julie B.
Australië
29 augustus 2016
Very cosy hotel. Staff amazing. Sometimes communication was a little hard but nothing was to much tr
I can't wait to go back. Value for money. If your fussy don't bother . I really enjoyed it there.

Felix B.
Indonesië
28 augustus 2016
good stay
Clean, comfort, nice service

Felix B.
Indonesië
28 augustus 2016
good stay
Clean, comfort, nice service

Felix B.
Indonesië
28 augustus 2016
good stay
Clean, comfort, nice service

Martin H.
Zwitserland
27 augustus 2016
it stinka
In the room you feel like you are in a swimmingpool that smells heavyly of desinfectant. Location is very good though