arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 1124 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 6,1
  • Faciliteiten 5,8
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 6,4
  • Personeel 6,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,7

5,7 wally B.
Netherlands
16 april 2012
balinees hotel als je het echte bali wilt zien
keuken en de ligging in de stad
in die plaats/regio het beste balinees hotel voor het echte bali gevoel met een heel scherpe prijs

3 Wim G.
Belgium
06 februari 2012
abolute tegenvaller
kan ik echt niet bedenken..sorry
enkel aan te raden als je spotgoedkoop wil verblijven..oude donkere kamers..zeer vroeg op de ochtend lawaai van de bouwvakkers..bij de minste regenval staat straat volledig onder water..dit is toch het minst vriendelijke personeel tot zover in bali voor mij.

2 Monika Z.
Switzerland
25 juli 2011
Verschrikkelijk
Geen
Rond om de kamer werd gebouwd, ongelofelijke herrie de hele tijd. Kamer was vies, prullenbak in wc helemaal vol met oude stinkende maandverbanden. Kamer stok sowieso. Personeel buitengewoon onvriendelijk. Op klachten kon niet ingegaan worden. Na een nacht vertrokken ondanks betaald voor 4.

8 Rene B.
Netherlands
13 augustus 2011
prima hotel, gunstig gelegen
veel winkels en restaurants in de buurt, prettige omgeving
prima ontvangst met drankje, prima kamer, goed indonesisch ontbijt, prettige bediening, door hotel naar vliegveld gebracht op zeer vroeg tijdstip.

5,2 LE V.
Vietnam
21 mei 2016
Room Status
room is clean but in the redroom has a smell not good when we use water.

7,2 Kin H.
Hong Kong
22 mei 2016
Value for money
Good value. Big room with balcony on 1st floor. Wifi slow during busy hours. Free breakfast with 2 slides of bread, juice/fruit, and tea/coffee.

6,4 Awan I.
New Zealand
08 mei 2016
Room
Bit run down, shower was weak and bad condition.

8,4 LAY L.
Malaysia
03 april 2016
Good location for flight transit
Good location to place to eat and seaside. Many hotels and travel agent nearby. The hotel rate is inclusive of continental breakfast. One of the cheapest of all the hotels that I have ever stayed. The staffs are extremely friendly and helpful.

7,6 jan S.
Denmark
30 maart 2016
J
You get what you pay for.

8 robert L.
Australia
29 maart 2016
room
I think it needs some painting room good clean by staff for wont you get is ok 4 your money