arrow-up-icon
Terug naar hotelinformatie

Goed 6,5
op basis van 1128 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 1128 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 6,1
  • Faciliteiten 5,9
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 6,4
  • Personeel 6,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,7

5,7 wally B.
Nederland
16 april 2012
balinees hotel als je het echte bali wilt zien
keuken en de ligging in de stad
in die plaats/regio het beste balinees hotel voor het echte bali gevoel met een heel scherpe prijs

3 Wim G.
België
06 februari 2012
abolute tegenvaller
kan ik echt niet bedenken..sorry
enkel aan te raden als je spotgoedkoop wil verblijven..oude donkere kamers..zeer vroeg op de ochtend lawaai van de bouwvakkers..bij de minste regenval staat straat volledig onder water..dit is toch het minst vriendelijke personeel tot zover in bali voor mij.

8 Rene B.
Nederland
13 augustus 2011
prima hotel, gunstig gelegen
veel winkels en restaurants in de buurt, prettige omgeving
prima ontvangst met drankje, prima kamer, goed indonesisch ontbijt, prettige bediening, door hotel naar vliegveld gebracht op zeer vroeg tijdstip.

2 Monika Z.
Zwitserland
25 juli 2011
Verschrikkelijk
Geen
Rond om de kamer werd gebouwd, ongelofelijke herrie de hele tijd. Kamer was vies, prullenbak in wc helemaal vol met oude stinkende maandverbanden. Kamer stok sowieso. Personeel buitengewoon onvriendelijk. Op klachten kon niet ingegaan worden. Na een nacht vertrokken ondanks betaald voor 4.

7,2 Margareta H.
Indonesië
25 juni 2016
Cheap but in a good location
Its cheap, but still comfortable enough to stay for a while. The location is not on jl legian so its not so noisy and its not far from the beach.

8 Margareta H.
Indonesië
22 juni 2016
Nice place to stay
With limited budget this place is really recommended. Its near legian street and the legian beach.

8,8 Vincent F.
Australië
19 juni 2016
Great value for money
Air-con was brilliant, towels changed and bed made every day. Beers are cheap at the bar. Hot water aplenty, bathroom is dated but clean and serves the purpose. Thoroughly recommend for travelers on a budget. Great place

7,6 Tristan B.
Australië
05 juni 2016
It passes for the pricing
Not bad spacious rooms but found many mosquitos and my shower stunk like sewerage so I dint bother having a shower to be safe . But overall not bad for the price and location .

7,2 Kin H.
Hong Kong
22 mei 2016
Value for money
Good value. Big room with balcony on 1st floor. Wifi slow during busy hours. Free breakfast with 2 slides of bread, juice/fruit, and tea/coffee.

5,2 LE V.
Vietnam
21 mei 2016
Room Status
room is clean but in the redroom has a smell not good when we use water.