Zeer goed 7,7
op basis van 456 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 456 beoordelingen
  • Hygiëne 7,5
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 7,8
  • Kamercomfort 7,8
  • Service 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

Ma van Filipijnen
Groepen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Value for money
big toilet
a bit of a walk to ubud market
Beoordeeld 27 maart 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Courtney van Australië
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in februari 2015
boys were nice and friendly,
staff, location and gardens
My stay was welcoming and warm. Family is friendly but overlooking bthe staff who do a great job. Breakfast is simple, more variety with the fruit platter would be appreciated. My friends stay close and their breakfast option was better. If you're after a cheaper rate book directly as they do not have their standard room as an option.
Beoordeeld 19 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gabriele van Italië
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in februari 2015
I thought worse
Rooms, Location, Structure
Beoordeeld 18 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JEREMY van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
Teba House Ubud
Good location, correct price & wifi
Beoordeeld 04 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Cindy van Indonesië
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in december 2014
An unique place to stay to feel the baliness
Garden
Overall good.
Beoordeeld 03 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lauren van Verenigde Staten
Groepen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2014
poor service
place to sleep in ubud
Poor service from staff. Very rude and kept trying to push us to use their taxi to leave. When we did not they were basically pushing us out the door. Also it was very dirty and hard to get towels.
Beoordeeld 31 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

wafa van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
people are rude
Moderate but did not like the staff
Beoordeeld 30 december 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Novian van Indonesië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in januari 2014
Nice Hotel
Location, Comfort, Clean
I stayed for 2 nights on the second floor. Nice view, clean, and comfort. I ride motorbike from Denpasar to Ubud and this hotel was easy to find. It's better to rent a motorbike if you go with yourself or partner. It will make your life easy to move from one place to another in Ubud :)
Beoordeeld 30 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

rosalyn van Indonesië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
nice place
silence, simple, cheap
quiet nice
Beoordeeld 13 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Diana van Maleisië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Small little quint place
Location, nice mini garden
Overall, the stay at Teba House Ubud was okay. The only let down was, we were staying on the ground floor of one of the room and our balcony view was totally blocked by a new room constructed in front of us, which we thought could have been a fairly new room constructed. That leaves us unable to admire the greens of their mini garden. Other than that, location wise it is pretty peaceful in that area and not too far away to walk to Ubud central area.
Beoordeeld 10 november 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: